Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (145/316) > >>

B.E.R.O.:
4.U svaku pricu i razgovor,obavezno dodati rijeci kao vozim motor ali ne na gumama vec na rubovima felge (tamo gdje sam ja trakice ljepio),kad uletim u krivinu doslovno kacigom diram cestu.  :drunken_smilie: :)
Nesto ovako:

5.Obavezno se ubaciti u moju temu i napisati da je tema Lego!!!
 :toothy10: :toothy10:

Ima toga jos ali necemo o Drndi  :fotograf: (dobar je Drnda  :fotograf: :3some: ).
Ima on svoju temu pa mozemo preci kod njega!!
 :icon_thumright: ;D

Ovo je ipak tema o mojoj garazi,a kad drnde ili Drnda  :fotograf: bude kod mene u garazi ja cu vas obavijestiti o tome,i naravno prekrsiti najvece pravilo Drndina  :fotograf: zakona "stavit cu sliku"!!!
 :nevin: :nevin: :winking:

kao sto mozete vidjeti dobio je i svoj smajlic!!!
 :headbang: :headbang:

Ivan_drifter:
pozdrav   :fotograf: (citaj drndi)

6. obavezno se pravdati na forumu kako nemas s cim slikat jer ti je
MAMA,BAKA,SESTRA,SUSJEDA UZELA MOB ILI DIGITALNI fotić :laughing7: :laughing7:

Drnda:
132.
dati drndi svatko po 50 kn da slozi bijesnu kuju  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ne vozim na trakicama... vozim u zadnje vrijeme tudje jer je moje po garazi rasuto  :laughing7: :laughing7:

Ivan_drifter:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Studeni, 2011, 17:35:02 ---132.
dati drndi svatko po 50 kn da slozi bijesnu kuju  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ne vozim na trakicama... vozim u zadnje vrijeme tudje jer je moje po garazi rasuto  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
7.rastavi i nezna sastavit
8.prosi!

ps: drnda daj ti nama!:)

Drnda:
si ti peder ili zelis takav ispasti samo ?  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sto sam ja t rastavio i da nisam znao sastaviti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju