Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 17 Studeni, 2011, 20:23:50 ---Ti nemaš slika ??? ::)
To koda si rekao da Drnda ima ;D
--- Kraj citata ---
Ova za Drndu je dobra,jako dobra!!!!
:laughing1: :laughing1: :laughing1:
Danas i jucer sam skiidao crvene i ljepio pink trakice.Za jednu felgu mi je trebalo tri sata,jer ove crvene (puig-ove) nemozes skinuti jako tesko idu dolje a kad ih odljepis onda ostane ljepilo kao gel ma ljudi jebavanje sto na sat... :angry7: :angry7:
Onda nattopis krpu sa nitro razredjivacem i skidas ljepilo koje ni tako nee ide bas lagano.Ali je sislo.
I onda te trakice koje smo cekali sto godina made in dojcland,kurcina falicni proizvodi ko i sve sto njemac napravi!!!
:confused5: :confused5:
Prvo trakica nece da prodje kroz spravu za ljepljenje jer je rupa preuska pa drkaj,siri rupe.
I Puig-ove trakice su puno puno bolje nego ove od Foliatec-a.
Uglavnom ispalo je ok,na skuteru izgleda jako dobro to je najbitnije!!!
Slike malo kasnije...
:icon_thumright:
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 17 Studeni, 2011, 21:23:52 ---Ova za Drndu je dobra,jako dobra!!!!
:laughing1: :laughing1: :laughing1:
Danas i jucer sam skiidao crvene i ljepio pink trakice.Za jednu felgu mi je trebalo tri sata,jer ove crvene (puig-ove) nemozes skinuti jako tesko idu dolje a kad ih odljepis onda ostane ljepilo kao gel ma ljudi jebavanje sto na sat... :angry7: :angry7:
Onda nattopis krpu sa nitro razredjivacem i skidas ljepilo koje ni tako nee ide bas lagano.Ali je sislo.
I onda te trakice koje smo cekali sto godina made in dojcland,kurcina falicni proizvodi ko i sve sto njemac napravi!!!
:confused5: :confused5:
Prvo trakica nece da prodje kroz spravu za ljepljenje jer je rupa preuska pa drkaj,siri rupe.
I Puig-ove trakice su puno puno bolje nego ove od Foliatec-a.
Uglavnom ispalo je ok,na skuteru izgleda jako dobro to je najbitnije!!!
Slike malo kasnije...
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
postajes ko ja! ja isto malo kasnije uvjek slike stavim! a prije si ih odma u postu editiro!
dok ti se skut vrati postat ces ko drnda! neces nikako slike stavljat! :dontknow:
ps:bero fusaris trakice! (zato i nema slika)
MIKSETA:
koliko vidim samo vlasnike speedfighta2 furaju foru za drndu :laughing7:
ja sam skoro prestao :P :D
Ivan_drifter:
I drnda je vozil sfa
MIKSETA:
--- Citat: Ivan_drifter - 17 Studeni, 2011, 22:06:50 ---I drnda je vozil sfa
--- Kraj citata ---
znam :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju