Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
krlevk:
ajde priznaj gdje kupujes sprejeve kojima si farbao to,to su oni sigurno skuplji s perlom jel :laughing7:
jel ti bilo dosta dva komada ili je trebalo vise :viditiovo: :cevapcici:
ProDriverGT(TGB):
Crvene mrežice u bijelo sve ostalo je vrh
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 03 Travanj, 2011, 11:56:13 ---kaj je to gljiva na wrcu??
daj malo njega poslikaj!!ipak je garaza nije odredeno na ovog:)).......da vidimo i tu ljepoticu...
--- Kraj citata ---
Bila je gljiva imam neku bolesnu diznu koju nemogu ustelovati na original kuciste,sad sam je skinio i vratio 60 i nesta...
Wrc-a vise nema sve je poskidano sa njega,uskoro ce neki dijelovi na trznicu...
Sad je cijeli motor crno sivi sa bijelim detaljima,ali se ni nevozi samo stoji kuci!!! :icon_tongue:
--- Citat: krlevk - 03 Travanj, 2011, 20:11:20 ---ajde priznaj gdje kupujes sprejeve kojima si farbao to,to su oni sigurno skuplji s perlom jel :laughing7:
jel ti bilo dosta dva komada ili je trebalo vise :viditiovo: :cevapcici:
--- Kraj citata ---
:icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
U Vink... neki pristojni mladic radi tamo pa mi je savjetovao da bi to bilo najbolje sa sprejem obojati... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 03 Travanj, 2011, 21:40:28 ---Crvene mrežice u bijelo sve ostalo je vrh
--- Kraj citata ---
Imam crvene,bijele i crne mrezice pa mogu da mijenjam kad mi se digne ovako mi se sada svidja!!!
Zasad ce ostati ovako... :icon_thumright:
Ivan_sf_2:
Ovaj sf je preljep :icon_thumright: ,
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 03 Travanj, 2011, 22:18:00 ---Ovaj sf je preljep :icon_thumright: ,
--- Kraj citata ---
Hvala lijepa!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju