Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 13 Studeni, 2011, 23:38:26 ---jel to onaj majstor iz požarika?
ajd nek je sa srećom kosilici, da bude sve uredu ;D
--- Kraj citata ---
Ne majstor je iz Bijeljine.
:icon_thumright: :icon_thumright:
Bit ce sve u redu,ali eto fala!!!
:-* :-* :-*
Hljebaroš34:
Nisan dugo vidio ovako uredan motora a posebno speedfighta
ropee:
I ja sam pratio rad ili ti majstorstvo g. Brace, čovjek stvara umjetnička djela . Znači da će i ovo biti nešto posebno . Svaka čast :headbang:
B.E.R.O.:
--- Citat: Hljebaroš34 - 13 Studeni, 2011, 23:46:26 ---Nisan dugo vidio ovako uredan motora a posebno speedfighta
--- Kraj citata ---
Hvala,kolko ja njega pazim i odrzavam tolko on meni vraca!!!
:notworthy:
--- Citat: ropee - 14 Studeni, 2011, 08:46:32 ---I ja sam pratio rad ili ti majstorstvo g. Brace, čovjek stvara umjetnička djela . Znači da će i ovo biti nešto posebno . Svaka čast :headbang:
--- Kraj citata ---
ODE!!! :'( :'( :'(
Ljudi moji evo maloprije sam dosao kuci,i neznam sta da vam kazem!
U soku sam jos uvijek,covijek je je kralj od ponasanja do svega,ima "zlatnu ruku" i covijek je umijetnik.
Vidio sam slike sto je radio i bicikl sto je sklapao,njegove motore,R6-icu kao moju sto radi trenutno.Ma jednostavno bolesno,vidio sam svasta ali ovo... :o ,to treba uzivo vidjeti!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Izabrane su boje,i skice su odnesene,motor je kod njega dogovor je pao sad samo treba cekati i vidjeti krajnji rezultat.Bit ce.... kako je napisao Ropee nesto posebno!!!!
Skidam kapu svim njegovim umjetninama koje je napravio,svaka cast.
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
ropee:
eeeee, sad više nisi jedini koji iščekuje ishod Bracinog rada . Ima prve slike još iz bosne da stavljaš na forum ;D
:jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju