Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 09 Studeni, 2011, 23:28:12 ---Fora izgleda ovak "mat" bijelo i ove sive ispod podnica...
Kak bi to izgledalo da se tak prešprica u tu bijelu.
Jedva cekam drugi udate :icon_thumright:
:hello:
--- Kraj citata ---
Ovako sam ja htjeo bojati one oklope sto su kod cure sada,ali sam odustao!!!
http://www.audizine.com/forum/showthread.php/289414-Audi-A5-in-matt-pearl-white
Budala!! :angry7:
Boja je predivna.
Sa crnim felgama i crvenim trakicama,ma idi u k... jebeno!!!
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Eto prijedlog ako tko hoce neka proba bit ce bolesno.
:icon_thumright: :frajer:
Ivan_drifter:
đe zapelo!.....bero nebrini i ja imam kombinaciju slicnu u glavi al necu odavat:D
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 10 Studeni, 2011, 20:39:59 ---đe zapelo!.....bero nebrini i ja imam kombinaciju slicnu u glavi al necu odavat:D
--- Kraj citata ---
Nidje,danas zavrsavao photoshop slike za brush!!!
:drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
;D
B.E.R.O.:
Evo nesta se novo dogadja!!!
:icon_thumright:
Nakon 45 dana koliko je i bio rok isporuke dijelova firma gdje sam uzimao se sjetila i to zadnji dan,svaka cast je... i... m...
:angry7: :angry7: ,radi se o Auto Pro Centru,Čakovec.Uzas sad i nikad vise... :angry9: :angry9:
Trazio sam trakice za felge ili ti ga pin stripes po nalogu koga drugog nego svoje bolje polovice,ali naravno nemoze ici neka standardna boja tipa crvena,plava,zuta ,zelena nego pink i to florescentna. :drunken_smilie: :omfg: Trazio sam svuda ali doslovno svuda nitko nema na stanju,ili ima ali ljubicastu. ::)
Ja kazem netreba mi ljubicasta treba mi pinky,a nemamo to nikad nismo ni imali niti je to ikad itko trazio. :tard: I nakon trazenje nadjemo,uplatimo pare,da bi dobila odgovor nemamo na stanju ali od 3-45 dana to ce doci do vas!!!
I tako nakon 45 dana evo jebenih pinky trakica...
I da: PINKI,NEKA BUDE PINKI!!!! hahahahaha... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
-Evo Anto (MHR) samo za tebe jos pinky dijelova za Kitty,i jos su Made in Germany:
Danas sam kresnuo svoga malo da proprdi nakon 3-4 tjedna stajanja,spreman je za put samo treba sa majstorom se dogovoriti a majstora nikako uhvatiti!!! :dontknow: :dontknow: :angry7:
U jeb... neki veliki updejt na pola stranice!!!! :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
;D ;D ;D
Koment.
MIKSETA:
Bero koje su te gume i koliko kostaju u eura reci mi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju