Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
mhr-team:
onda je to racku a ne hello kitty edition :-[
bero razočaro si me i ko čovjek i ko komunista :-[
ja sam mislio da kad je rama pinky da idu i maske u bijelo pinky kombinejšn :dontknow:
ponavljam.... i kao čovjek i kao komunista si me razočarao :angry7: :sad3: :nono:
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 01 Studeni, 2011, 19:08:34 ---onda je to racku a ne hello kitty edition :-[
bero razočaro si me i ko čovjek i ko komunista :-[
ja sam mislio da kad je rama pinky da idu i maske u bijelo pinky kombinejšn :dontknow:
ponavljam.... i kao čovjek i kao komunista si me razočarao :angry7: :sad3: :nono:
--- Kraj citata ---
Pa i bit ce bijelo crno pink!!!
:icon_thumright:
Ali cu ih prebaciti sa moga jer nisu ni izgrebane ni nista a onda detalji!!
Detalji ce biti rozni,a nigdje nije spomenuto da skuter ide u rozno.
I gdje pise da Hello Kitty mora biti rozo bijela,ona je po pravilu bijela sa crvenom masniciom!!!
:-X :-X
Ima tu jos puno detalja i posla,kraj je blizu ali daleko.
:'(
mhr-team:
pa gdje piše da ciganka mora smrdit? ali ako je prava ciganka onda mora ;D
tako i to, ako je prava hello kitty onda mora biti bijelo pinky ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 01 Studeni, 2011, 20:10:54 --- ako je prava hello kitty onda mora biti bijelo pinky ;D
--- Kraj citata ---
Jesi ti gluh,glup ili ti noge smrde!!!
:laughing7: :laughing7:
Prava Kitty je bijela sa crvenom masnicom,nikakva pinky boja se ne spominje!!!
Stavio sam u temu nedavno link sta znaci i odakle dolazi,i zbog cega su je ljudi poceli uopce upotrebljavati za razne pi*darije i zasto je postala tako popularna i u svijetu tuninga...
Kad se zavrsi vidjet cemo kako ce biti,zasad znam skoro isto kao i ti kako ce izgledati,ali mislim da bi trebalo biti dobro.
Vidjet cemo!!!
:-* :-* :-*
mhr-team:
--- Citat: B.E.R.O. - 01 Studeni, 2011, 20:43:34 ---Jesi ti gluh,glup ili ti noge smrde!!!
:laughing7: :laughing7:
Prava Kitty je bijela sa crvenom masnicom,nikakva pinky boja se ne spominje!!!
Stavio sam u temu nedavno link sta znaci i odakle dolazi,i zbog cega su je ljudi poceli uopce upotrebljavati za razne pi*darije i zasto je postala tako popularna i u svijetu tuninga...
Kad se zavrsi vidjet cemo kako ce biti,zasad znam skoro isto kao i ti kako ce izgledati,ali mislim da bi trebalo biti dobro.
Vidjet cemo!!!
:-* :-* :-*
--- Kraj citata ---
glupaku, evo ti slika pa vidi :hello:
i prestani više da lažeš ovaj napaćeni narod na forumu, nemaš to pravo :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju