Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (111/316) > >>

ivan_speedy:
Vidi auspuha,koda je danas izašo iz tvornice,pa di si to nabavio bogati,još i blokada na njemu,  :drunken_smilie:

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 25 Listopad, 2011, 21:46:24 ---Vidi auspuha,koda je danas izašo iz tvornice,pa di si to nabavio bogati,još i blokada na njemu,  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Auspuh ti je original boja i predjeno je sa njima 600-tinjak km.
Koristi se samo za tehnicki.
Stanje novo!!!
 ;D ;D

Imao sam el. blokadu ali sam je skinio i bacio negdje u kutiju nesto me je bila drkala.
Svakavih stvari koje vise nemozes naci to kod mene ima,kao ovaj cudnovati auspuh!!!
Nema se vise gdje kupiti,mislim novi....  ;)
 8)

ivan_speedy:
Ti budi ovlašteni serviser za peugeot  ::)

walkay:
Odlicno izgleda, steta sto je bubanj iza! :icon_thumright:

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 25 Listopad, 2011, 22:21:26 ---Ti budi ovlašteni serviser za peugeot  ::)

--- Kraj citata ---
Necu,ali kolko sam imao dijelova do nedavno mislim da sam imao vise nego sadasnji ovlasteni!!!
 ;D ;D

--- Citat: walkay - 25 Listopad, 2011, 22:28:31 ---Odlicno izgleda, steta sto je bubanj iza! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Imam ja i disk i glavcinu i felgu.Fali mi jedino crijevo .
Pa moze postati i sa diskom.
Mozda i bude danas sutra...  :dontknow:

A bilo mi zao ove felge crne mat prodati.
Ulozio sam previse u njih,bojanje i trakice su me izasle oko 500 kn.Ja sam ih prodavao za 400 i na kraju sam odustao kad sam nasao kupca,kojem je bila pukla prednja pa mu je trebala samo prednja ali uzeo bi on i zadnju pa bi on to bojao i svasta nesto...  :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Ma reko nedam,felge otkad su obojane i sredjene nisu bile uopce vozene do nedavno.
Cura si sredjuje skuter rekla je da joj se svidjaju i ostaju njoj!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju