Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (96/316) > >>

sresko:
 Opako si ofarbao skut,boja je odlićna svaka čast na uloženom trudu  :notworthy: :notworthy:

B.E.R.O.:

--- Citat: marin-w - 04 Listopad, 2011, 00:00:56 ---A,nije da nisi imao dvije   ;D
Moram stavit jaci feder na onu moju/tvoju jer sam navikao da mi se sama podigne pa redovito krenem pa zastruzem cim se nagnem....ubit cu se jednog dana .....

--- Kraj citata ---
Imao sam tri!!!
Kod tebe je jedna zavrsila!!!
 ;D ;D
Ako si navikao da ti se podigne,skini onaj srednji sarafic i malo je podmazi.A taj sarafic nemoj jako stegnuti pa ce ti se dizati sama!!!
 :icon_thumright:

--- Citat: ivan_speedy - 04 Listopad, 2011, 15:20:29 ---Jbt sve više i više mi se sviđa ova boja  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Znao sam!!!

Nemoj se sramiti... prihvatit ce te svi.
 :icon_thumright: ;D ;D

--- Citat: sresko - 04 Listopad, 2011, 16:14:15 --- Opako si ofarbao skut,boja je odlićna svaka čast na uloženom trudu  :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
Hvala najlepsa!!
 :-* :-* :-* :odlicno:

wonderkid:
bas izgleda fensi smensi,like

mhr-team:
berislave ili berislavu, ne znam kako je ispravno po ocu hrvatskog pravopisa i gramatike ivanu poljičaninu... ugl, daj slika, ne budi drnda  ;D

ajd brate pleas mi poslikaj i daj dimenzije onog limića što drži hladnjak za ramu  :drunken_smilie:

Drnda:
koji limic, onaj gore na kileru?
inace ne budi anto pa da ti to traje 4 god i da skut sastavljas od tefal tava i sidra....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju