Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
sresko:
Opako si ofarbao skut,boja je odlićna svaka čast na uloženom trudu :notworthy: :notworthy:
B.E.R.O.:
--- Citat: marin-w - 04 Listopad, 2011, 00:00:56 ---A,nije da nisi imao dvije ;D
Moram stavit jaci feder na onu moju/tvoju jer sam navikao da mi se sama podigne pa redovito krenem pa zastruzem cim se nagnem....ubit cu se jednog dana .....
--- Kraj citata ---
Imao sam tri!!!
Kod tebe je jedna zavrsila!!!
;D ;D
Ako si navikao da ti se podigne,skini onaj srednji sarafic i malo je podmazi.A taj sarafic nemoj jako stegnuti pa ce ti se dizati sama!!!
:icon_thumright:
--- Citat: ivan_speedy - 04 Listopad, 2011, 15:20:29 ---Jbt sve više i više mi se sviđa ova boja :toothy12:
--- Kraj citata ---
Znao sam!!!
Nemoj se sramiti... prihvatit ce te svi.
:icon_thumright: ;D ;D
--- Citat: sresko - 04 Listopad, 2011, 16:14:15 --- Opako si ofarbao skut,boja je odlićna svaka čast na uloženom trudu :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Hvala najlepsa!!
:-* :-* :-* :odlicno:
wonderkid:
bas izgleda fensi smensi,like
mhr-team:
berislave ili berislavu, ne znam kako je ispravno po ocu hrvatskog pravopisa i gramatike ivanu poljičaninu... ugl, daj slika, ne budi drnda ;D
ajd brate pleas mi poslikaj i daj dimenzije onog limića što drži hladnjak za ramu :drunken_smilie:
Drnda:
koji limic, onaj gore na kileru?
inace ne budi anto pa da ti to traje 4 god i da skut sastavljas od tefal tava i sidra....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju