Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (91/316) > >>

Drnda:
picajzla

ivan_speedy:
Lijepo Bero,vidi se da voliš to,da radiš kak bi se reklo sa osječajem,meni su tvoji radovi predobri,samo tako nastavi,nemoj od silnih pohvala podbaciti  :hello:

radomir.g:
Cek od cega je ovo celjust?
Zar originalne Ajp nisu bolje kad imaju dva klipica, dok mi se ovde cini da ima samo jedan?!  :icon_scratch:

Inace pazi kad budes ozracivao kocnicu, nabij gore na sisicu neko crevo jer ako ode malo DOTa na celjust odmah dize farbu  :icon_thumright:

B.E.R.O.:

--- Citat: radomir.g - 01 Listopad, 2011, 02:15:53 ---Cek od cega je ovo celjust?
Zar originalne Ajp nisu bolje kad imaju dva klipica, dok mi se ovde cini da ima samo jedan?!  :icon_scratch:
Inace pazi kad budes ozracivao kocnicu, nabij gore na sisicu neko crevo jer ako ode malo DOTa na celjust odmah dize farbu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
To su celjusti od peugeota, stariji modeli su ih imali a i neki novi.
Po meni su cak puno bolje i kvalitetnije napravljene, bolje koci s njima.
Ove AJP-eove znaju se deformirati, nisu toliko kvalitetne.
A za ozracivanje znam uvijek tako radim!!
  :icon_thumright:

--- Citat: ivan_speedy - 01 Listopad, 2011, 00:13:14 ---Lijepo Bero,vidi se da voliš to,da radiš kak bi se reklo sa osječajem,meni su tvoji radovi predobri,samo tako nastavi,nemoj od silnih pohvala podbaciti  :hello:

--- Kraj citata ---
Tvoja pohvala mi puno znaci!!!
 :la: :la:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2011, 22:01:49 ---picajzla

--- Kraj citata ---
:laughing4: :srednjiprsti: :srednjiprsti:

--- Citat: Macak sf - 30 Rujan, 2011, 21:28:54 ---Nisi lud več si genijalac !!!!!!  :headbang:

--- Kraj citata ---
Znam, hvala...
 :old: :old: :old:

B.E.R.O.:
Sta da kazem...
 8) 8)

... osim obojano je!!!
 ;)
:saljempusu: :saljempusu: :saljempusu:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica