Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
mhr-team:
berislaveeeee... koliko će još biti rastavljen skut? jel bi se moglo naletit do tebe samo da si uzmem 2 dimenzije na rami pošto moram neke nosače varit pa da ne kemijam previše ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 22 Rujan, 2011, 11:09:38 ---berislaveeeee... koliko će još biti rastavljen skut? jel bi se moglo naletit do tebe samo da si uzmem 2 dimenzije na rami pošto moram neke nosače varit pa da ne kemijam previše ;D
--- Kraj citata ---
Sad je rastavljen do subote ce biti skroz rastavljen.U nedjelju bi trebala rama na pjeskarenje ici a iduci tjedan na bojanje!!! :icon_thumright:
Ako hoces sta mjeriti imam ti ja jos jednu ramu od speedfight-a i jednu od vivacity-a tako za uzeti mjere nemoras misliti na ovaj skuter mozes izmjeriti i na drugima!!!
Kad hoces naleti??
mhr-team:
--- Citat: B.E.R.O. - 22 Rujan, 2011, 21:23:44 ---Sad je rastavljen do subote ce biti skroz rastavljen.U nedjelju bi trebala rama na pjeskarenje ici a iduci tjedan na bojanje!!! :icon_thumright:
Ako hoces sta mjeriti imam ti ja jos jednu ramu od speedfight-a i jednu od vivacity-a tako za uzeti mjere nemoras misliti na ovaj skuter mozes izmjeriti i na drugima!!!
Kad hoces naleti??
--- Kraj citata ---
sve sam saznao... ali ajde ako ti se da da mi poslikaš i jednu i drugu ramu sa više strana pa da vidim par stvarčica... i neka budu neke veeeeeeelike slike... :notworthy:
B.E.R.O.:
Ako netko je mislio da se nije radilo grdno se zajebao!!!
;D ;D
I zato dolazi jos jedan updejt!!!
:icon_thumright: :toothy12: :drunken_smilie:
Rastavila se "mica" cijela i radi se svasta nesto ne na jednom,nego na oba aha...
Evo par slika!!!
:frajer: :frajer:
B.E.R.O.:
Pa je rama i svi metalni dijelovi koje vole kupiti tamni ljudi u Tamicima stavljeni na jednu hrpicu!!!
;D
Pa sam danas bio kod jenog divnog gospodina koji ima pjescanu plazu u hali,ali doslovno plazu punu prelijepog sitnog pijeska koji jednostavno prodire kroz prste u đapankama!!!
Bilo je prekrasno i nezaboravno,steta sto nisam slikao da vidite vi to...
I taj ciko je napravio ovu pi*dariju,za nepunih pola sata nisam na miru ni popio kavu a on je vec bio gotov!!!
:drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
;D ;D
Uglavnom,prezadovoljan sam a zenka pogotovo!!! :occasion14: :zivili:
:ljubljub: :ljubljub: :ljubljub:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju