Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (8/316) > >>

Ivan_drifter:
neznam cemu to al ako oce ono koda je sam slozio cjeli skut i sve poslozio onda ok!! po ps-u kak bi rekli inace nevidim razlog

zolaSR:
vjerovatno uziva biti sam svoj majstor  :dontknow:

Ivan_drifter:

--- Citat: zolaSR - 18 Ožujak, 2011, 15:40:25 ---vjerovatno uziva biti sam svoj majstor  :dontknow:

--- Kraj citata ---
tak i treba!! samo ipak nepotrebne stvari:(...al ok ko voli neka izvoli :)).....

B.E.R.O.:
Rama nije polirana vec je brušena i šmirglana zato sto je bojana a boja se pocela ljuštiti. Zato je mazana desolom i skidana do željeza skroz, da se oboja kako treba i da se boja nediže i da se ukloni sva korozija s nje.
Motor se neplanira prodavati, i zato treba da bude sve kako treba napravljeno.

Skuter je dosada bio rastavljan tisucu puta,poludio sam i hocu da ga sada napravim kako treba!!!

--- Citat: Ivan_drifter - 18 Ožujak, 2011, 13:41:28 ---kolko si se mucio s poliranjem rubova i kak se odrzava to? mislim kolko posla imas oko tog i jer potrebno mazat kaj i to....

--- Kraj citata ---
To su ti original obojane felge ako mislis na njih,a ja sam polirao rubove. dr%anj3 je ako nemas volje bolje ni ne poceti raditi takve stvari.Kad se ispoliraju predjes ih polir pastom jedan puta godisnje i to je to.

--- Citat: goci1990 - 17 Ožujak, 2011, 22:35:22 ---Još me ruke bole al isplatilo se.......hahahahha......

--- Kraj citata ---
:jerk: :jerk: :jerk:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

B.E.R.O.:
Masina je rastavljena promijenjeno je sta je bilo potrebno,oprani su svi dijelovi,podmazano sta je bilo potrebno. :jerk:
I sve je sastavljeno!!
Vile i celjusti s svi dijelovi su ocisceni i sve je pregledano.
 ;D ;D

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju