Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (53/316) > >>

Drnda:
ja imam neko poliuretansko sto sam uzeo , ali ga jos nisam upotrijebio na plastici.. drvo drzi super jer sam stolice neke popravljao. morat cu jednom i plastike vidjeti

marin-w:
A,da pricvrstis sa malim pop nitnama ? Ako mozes...

B.E.R.O.:

--- Citat: marin-w - 25 Kolovoz, 2011, 16:52:10 ---A,da pricvrstis sa malim pop nitnama ? Ako mozes...

--- Kraj citata ---
A ne bih busio  :nono: ,od nosaca koji je od plastike do kucista filtera ga dijeli razlika kao list papira znaci samo mi treba nekakvo jako ljepilo i kuciste bi bilo kao original.
Kasnije ce se svejedno prebojati kad bude se skuter bojao!!
 :icon_thumright:
Morao sam doljnji nosac ocijeci i micati skoro 2 cm van da bi filter sjeo kako treba i sad mi samo treba nekakvo ljepilo da ne zajebavam sad ljude da mi bezveze vare tu plastiku.
 :( :(
Mora postojati nesto da je jako ??
 :dontknow: :dontknow:

B.E.R.O.:
A da vise ne tajim!!!
Prosli tjedan nakon nekog velikog razmisljanja sta cu sa drugim Speedfight-om,odlucio sam...
 :frajer:
Darujem ga svojoj boljoj polovici,a valjda ce me sad vise drpati!!!
 ;D ;D
E sad tu su nastale razno razne seme,necu da ga prodam previse je ulozeno!!!
Pa kad je tolko onda moze jos tako da ide i on u projekat.
 :toothy3:
Naruceni su naki dijelovi,cekaju se.Ma uglavnom zenska je pukla...  :drunken_smilie:
Zarazila se!!!
A jebiga s kim si takav si...
 :icon_thumright: :frajer:
Sad treba raditi oba dva,kud imam posla na svom tu sad i ovaj.
Nista pistolj i rijesio sam se muka.  :toothy3:
evo par slika kakav je trenutno:

E sad uzeo sam jednu podnicu fali mi gornja.Hocu tj.hoce ona da bude origigi plastike pa neka bude!!!
Stop na slikama ima zmigavce (i na prodaju je,ako nekog zanima nek mi se javi na pm).
I da uzela je amortizer od WRC-a,Paioli plinski sa spremnikom sa strane.
A imam i prednji bijeli na skuteru sa strane.
Tako da ima komplet...  ;D

Evo drugi prednji,viri iz mraka!!!
  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Jedino sto se nece dirati (mislim)na skuteru su felge,vile i dekl...zato sto su vec obojane.
Ostalo sve,ama bas sve ide na pretres do zadnjeg sarafica!!!
 :raspa: :raspa: :raspa: :raspa: :raspa: :raspa:
Uskoro ce tema promijeniti naziv,kako se meni cini!!!  :icon_scratch: :icon_scratch:
 :icon_thumright: :icon_thumright:
 :frajer:

mhr-team:
bero ajd kad ja sklopim svoju kosačicu da se idemo vozat ja ti i tvoja cura  ;D ;D ;D :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju