Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (44/316) > >>

ivan_speedy:
Ma ovaj tvoj sf je preljep,samo jedino što mi se nesviđa je to kaj je farban bil bi ljepsi da je tvornicka boja  :dontknow: ,svako ima svoj ukus  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: B.E.R.O. - 11 Kolovoz, 2011, 19:09:55 ---Ajd molim te jel mozes koju sliku staviti!!!
 :moli:
Meni kod Stefeka ono dosta veliko izgleda!!!
Jeli to za sve modele isto ili je za 50 ccm manje??
Uglavnom svidja mi se taj filter ali mi je dosta velik sad naznam...  :dontknow:
I da jeli glasan ??
 :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

nije uopce glasan, auspuh prevladava puno (mada je meni na 180)
svaki je isti, nije problem zacepit ces mu jednu rupu i onu drugu reducirat da bude 1-2mm veca od promjera carba (bum ti objasnil)
aj posalji na PM broj moba jer nemam blutut da bacim na comp slike
a usput cu te i zovnit pa ces cut i kako radi  :toothy12:

doritos:

--- Citat: B.E.R.O. - 09 Kolovoz, 2011, 20:13:48 ---Znam vidio sam taj filter ali on mi je ogroman!!!
E tako nesto da je na tu semu a da nije pre glasno,ni pre veliko??
 :moli: :moli:

--- Kraj citata ---

stavi filter Malossi e5 ili Polini ko Malossi e5 model, to je ajmo rec ko airbox, mozes nagurati unutra malo vate i to, pa reduciras zvuk a i onda reduciras protok zraka pa moras postelavat frgu i tako dalje... :laughing7:

B.E.R.O.:

--- Citat: doritos - 12 Kolovoz, 2011, 11:48:54 ---stavi filter Malossi e5 ili Polini ko Malossi e5 model, to je ajmo rec ko airbox, mozes nagurati unutra malo vate i to, pa reduciras zvuk a i onda reduciras protok zraka pa moras postelavat frgu i tako dalje... :laughing7:

--- Kraj citata ---
Znam ja te seme sa vatama,spuzvicama,cikovima od cigarete!!!!
 ;D ;D
Melossi e5 nebih stavljao ne svidja mi se,a polini je isti kao malossi tako da ni on ne dolazi u obzir!!!
Hvala na preporuci ali nesta drugo...
 :icon_thumright:

dino895:
Kupiš u dućanu najlonke za žene i osjećeš na željenu širinu....plekopiš par puta koliko ti treba da ti ne uzima previše zraka ili pre malo i uzmeš šelnu i zategneš  :icon_thumright: :icon_thumright:

:toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju