Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (41/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: pajo - 01 Kolovoz, 2011, 21:14:59 ---mnogo lep :icon_thumright: :icon_thumright:
samo jedan prijedlog kad se več rasipa.ovako nešto u far možda??
http://www.reuk.co.uk/LED-Spotlights.htm

--- Kraj citata ---
Ti mislis da ja to vec nisam vidio...
 ;D ;D ;D
Polako,to su sitnce a one dolaze na kraju!!!
Trenutno imam vaznijih stvari za napraviti...
 :frajer:

B.E.R.O.:
 :kuler:
Eto nesto novo opet!!!
Dosao je zadnji blatobran jos prosli tjedan ali ga nisam stigao zasarafati posto sam isao sa svojom zenkom soliti guzicu u moru....
 :more: :more: :ljetodobar: :ljetodobar:
Pa sad kad sam dosao sebi malo od puta i zajebancije reko ode zasarafati blatobran!!!
Kad ono jeb... razocaranje....  :'( :'(
Blatobran ili ti ga MTKT rear mudguard koji dodje j... 450 kn ne ide sa seriskim filterom i original karburatorom. :omfg:
Ide na kosu prirubnicu i gljivu...  :sad1:
Popizdio sam skoro je letio u zid,j... firmu koja napise da je blatobran za model toga skutera a ono uz blatobran moras kupiti jos pola skutera da ga montiras!!!

Sad treba praviti nosace i dr#at% se ali napravit ce se morat cemo ga malo rezati i napraviti nosace i ima da bude kao da je tamo original vec bio. :icon_thumright:
Evo kako taj k**ra* izgleda!!!
 :frajer: :frajer:

Kad ga rijesim onda slikam kako to sve izgleda!!!
 :glasses9: :glasses9:

dino895:
Ljepo izgleda  :icon_thumright:

Samo ga sad treba još namontirat kako ti paše  :icon_thumright:

ivan_speedy:
Dobro to izgleda na ovom sfu na videu,samo kak ti kažeš treba pol motora promijeniti da to stavis,ne isplati se :angry7:

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 09 Kolovoz, 2011, 12:47:47 ---Dobro to izgleda na ovom sfu na videu,samo kak ti kažeš treba pol motora promijeniti da to stavis,ne isplati se :angry7:

--- Kraj citata ---
Sve se isplati samo treba truda malo uloziti,ali je previse para da bi se morao tolko dr#at% da ga stavis!!!
 :drunken_smilie:

Blatobran montiran!!!
Bilo je malo jebavanja ali uspijesno,ispalo boli glava!!!
 :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Jedini problem je sto nemoze ici standard kuciste filtera  :sad1: ...
Morat ce ici neka gljiva!!!
 ;D :frajer:
Evo kako to izgleda!!!
 8)
Prije:

Poslije:

Trenutno je ova gljiva na skuteru,ali mi je malo pre glasna.Nije malo nego malo vise!!!
 ;D ;D
E sad trebam pomoc,treba mi neka gljiva a da nije jako glasna neka malo tisa.
Ono zamijena kao za original kuciste pa bih volio ako neko nesta zna da nije glasno a da na nesto izgleda da da nekakvu preporuku...

Bio bih zahvalan,hvala!!!
 :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju