Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (36/316) > >>

Drnda:
ja kontao plastike u plavo , ostalo sve u bijelo, ali sada nezz bi li unutarnje bacio u bijelo ili ostavio crno...

mhr-team:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2011, 00:47:08 ---ja kontao plastike u plavo , ostalo sve u bijelo, ali sada nezz bi li unutarnje bacio u bijelo ili ostavio crno...

--- Kraj citata ---

jel ti to odustaješ od mat boje, pa čak i od črne  :laughing7:

Drnda:
motorna kosilica od 125 dvotaktnih kubika je zlatna i mat crna
ova kosilica od 150 dvotaktnih burgijanih kubika bi mogla ici u plavo bijelu kombinaciju, treca koslilica od 50 kubika je u plavoj i flurescentnoj zutoj, 4 je rastavljena ali je bila  bijelo crvena  ;D

mhr-team:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2011, 00:55:30 ---motorna kosilica od 125 dvotaktnih kubika je zlatna i mat crna
ova kosilica od 150 dvotaktnih burgijanih kubika bi mogla ici u plavo bijelu kombinaciju, treca koslilica od 50 kubika je u plavoj i flurescentnoj zutoj, 4 je rastavljena ali je bila  bijelo crvena  ;D

--- Kraj citata ---

nisi ekonomičan, ja imam jednu kosačicu za sva 4 godišnja doba, a ti za svako doba po jednu  :laughing7:

Drnda:
ekonomicniji sam ja neg ti, meni zvijeri trose jako malo.. u usporedbi s tvojom ( ah da ,tvoje ne voze )  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju