Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (307/316) > >>

Ivan_drifter:
nemoj ga terat da racuna jer ce svatit da je profuckao bogatsvo!,

tu se radi oko par milja evra,

bero sta je sve stalo , da neslazes ko kiza r1?

ivan_speedy:

--- Citat: Ivan_drifter - 17 Srpanj, 2012, 16:11:21 ---nemoj ga terat da racuna jer ce svatit da je profuckao bogatsvo!,

--- Kraj citata ---
Možda čovijek ima potrebnije investicije,nego da investira u sfa  :dontknow:

Ivan_drifter:

--- Citat: ivan_speedy - 17 Srpanj, 2012, 18:13:00 ---Možda čovijek ima potrebnije investicije,nego da investira u sfa  :dontknow:

--- Kraj citata ---
jel mi govorimo o istoj osobi?? ja mislim da ne!, to je beroo, jedino ako ivana nije trudna pa sad skuplja pare za slaganje minibika!

ivan_speedy:

--- Citat: Ivan_drifter - 17 Srpanj, 2012, 18:29:29 ---jel mi govorimo o istoj osobi?? ja mislim da ne!, to je beroo, jedino ako ivana nije trudna pa sad skuplja pare za slaganje minibika!

--- Kraj citata ---
vJERUJ MI IMA SIGURNO ;)

B.E.R.O.:

--- Citat: Aprilia97 - 17 Srpanj, 2012, 15:14:20 ---BERO koliko si ti cc uložio u ove 2 mrcine?  :toothy3: :notworthy:

--- Kraj citata ---
Kad sam presao 10,prestao sam brojati!!!
 :dontknow:

--- Citat: Ivan_drifter - 17 Srpanj, 2012, 16:11:21 ---nemoj ga terat da racuna jer ce svatit da je profuckao bogatsvo!,

--- Kraj citata ---
Ne racunam ali znam otprilike svotu novaca,koja ostaje tajna.  :icon_biggrin:
Pare nisu ni toliko bitne koliko je trud...  :headbang:
Ne slazem nikakve R motore kao netko koga ne poznajem jer me je to davno proslo,ja se vozim!!!
Imam neke planove ali mi to nije trrenutno bitno,nisam vise nabrijani tinejdjer da patim za nekim điđi miđi sranjima...
Posjedovati jedan R motor za jednu sezonu ako zelis da bude ispravan i registriran te izadje nekoliko 1000 kn,govrim o normalnim stvarima tipa servis,gume,registracija itd.A potrebna oprema sto se tice odijece i opreme za motocikl (auspuh,crash barovi,dabl babl vizir naravno da je sve original Yamaha  :toothy3: )sam vec davnih dana uzeo tako da mi ne pada napamet koju glupost da uzmem!!!!
 :dontknow:
Ove sezone je u motocikl ugruvano oko 15 milja kn,mislim da je to i previse!!! :sad1:

--- Citat: ivan_speedy - 17 Srpanj, 2012, 18:13:00 ---Možda čovijek ima potrebnije investicije,nego da investira u sfa  :dontknow:

--- Kraj citata ---

--- Citat: Ivan_drifter - 17 Srpanj, 2012, 18:29:29 ---jel mi govorimo o istoj osobi?? ja mislim da ne!, to je beroo, jedino ako ivana nije trudna pa sad skuplja pare za slaganje minibika!

--- Kraj citata ---
SF (moj) nije gotov,bit ce ali mi to trenutno nije vazno...
Ja se vozim sad sa njim skoro svaki dan i nepada mi napamet za vrijeme sezone da drkam oko njega,kad dodje hladnije vrijeme bit ce i nekih noviteta zasad nista (bar se nadam)!!!!

--- Citat: ivan_speedy - 17 Srpanj, 2012, 18:34:41 ---vJERUJ MI IMA SIGURNO ;)

--- Kraj citata ---
:toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju