Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
sikirica:
--- Citat: B.E.R.O. - 27 Travanj, 2012, 14:04:08 ---Francuzi imaju sarm a ne ko talijani cigani...
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:sad3:
kad mog tek vide kad pocne nabacivat tok tok tok tok tok spiku, otvarac za djevice :toothy12:
Ivan_drifter:
bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu)
salim se, factory racing viden i priznajem da je brutala!, makar na slikama je ljepsi( to kazem da ubijem monotoniju o tom kak je uzivo ljepsi)
nosio beri djelove a nece ni kavu platit!, (al oce pivu)
bero u pm javi kaj je s zmigavcom nakraju!
sikirica:
--- Citat: Ivan_drifter - 29 Travanj, 2012, 20:22:08 ---bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu)
--- Kraj citata ---
ahahahhaha :toothy12: :toothy12:
B.E.R.O.:
--- Citat: sikirica - 28 Travanj, 2012, 22:50:40 --- :sad3:
kad mog tek vide kad pocne nabacivat tok tok tok tok tok spiku, otvarac za djevice :toothy12:
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: :icon_scratch: ??? :toothy12:
--- Citat: Ivan_drifter - 29 Travanj, 2012, 20:22:08 ---bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu)
salim se, factory racing viden i priznajem da je brutala!, makar na slikama je ljepsi( to kazem da ubijem monotoniju o tom kak je uzivo ljepsi)
nosio beri djelove a nece ni kavu platit!, (al oce pivu)
bero u pm javi kaj je s zmigavcom nakraju!
--- Kraj citata ---
Nabijem te ja na mamlaza!!!!
:icon_thumright: ;D
Kakvi zmigavac??
Onaj sto si prodavao pa da pitam ovog da li ce uzeti to mislis!!!??
:icon_scratch: :icon_scratch:
Bio sam u voznji cijeli vikend istestirao sam koliko trosi otvorene,120 km 5 litara nece manje :'( ,sa skuterom voznje preko 150 km i sa motorom otprilike isto!!! ;D
Jedan dan tj. subotu sa drifterom na pivcugi u velegradu Otoku,pa navecer na susrete u Orasje pa cijelu nedjelju jedenje sladoleda i po kavama i pivu bilo je zanimljivo... :toothy3:
Bio sam u nedjelju i u Vukovaru pa evo par slikica ja i draga:
:toothy12: :toothy12:
Ono tamo preko Dunava je Republika Srbija!!!
I dvije u akciji ;D :
E sad imam pitanje Kitty me nesta jebe,ide skuter odlicno za AC dok je hladan i vruc.
Ali kad se ugrije dodje do 50 km/h i upadne u rupu taljiga se do 65 i onda se razvrti i leti opet da li je to do remena??
Nije puno presao oko 15 000 km!!!??
:icon_scratch: :icon_scratch: :dontknow: ;D
Jack_Fox:
možda je do centralne opruge...
peugeoti super izgledaju... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju