Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (300/316) > >>

sikirica:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Travanj, 2012, 14:04:08 ---Francuzi imaju sarm a ne ko talijani cigani...
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

:sad3:
kad mog tek vide kad pocne nabacivat tok tok tok tok tok spiku, otvarac za djevice  :toothy12:

Ivan_drifter:
bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu)

salim se,  factory racing viden i priznajem da je brutala!, makar na slikama je ljepsi( to kazem da ubijem monotoniju o tom kak je uzivo ljepsi)

nosio beri djelove a nece ni  kavu platit!, (al oce pivu)

bero u pm javi kaj je s zmigavcom nakraju!

sikirica:

--- Citat: Ivan_drifter - 29 Travanj, 2012, 20:22:08 ---bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu)

--- Kraj citata ---

ahahahhaha  :toothy12:  :toothy12:

B.E.R.O.:

--- Citat: sikirica - 28 Travanj, 2012, 22:50:40 --- :sad3:
kad mog tek vide kad pocne nabacivat tok tok tok tok tok spiku, otvarac za djevice  :toothy12:

--- Kraj citata ---
:icon_scratch: :icon_scratch: ??? :toothy12:

--- Citat: Ivan_drifter - 29 Travanj, 2012, 20:22:08 ---bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu)

salim se,  factory racing viden i priznajem da je brutala!, makar na slikama je ljepsi( to kazem da ubijem monotoniju o tom kak je uzivo ljepsi)

nosio beri djelove a nece ni  kavu platit!, (al oce pivu)

bero u pm javi kaj je s zmigavcom nakraju!

--- Kraj citata ---
Nabijem te ja na mamlaza!!!!
 :icon_thumright: ;D

Kakvi zmigavac??
Onaj sto si prodavao pa da pitam ovog da li ce uzeti to mislis!!!??
 :icon_scratch: :icon_scratch:

Bio sam u voznji cijeli vikend istestirao sam koliko trosi otvorene,120 km 5 litara nece manje :'( ,sa skuterom voznje preko 150 km i sa motorom otprilike isto!!!  ;D
Jedan dan tj. subotu sa drifterom na pivcugi u velegradu Otoku,pa navecer na susrete u Orasje pa cijelu nedjelju jedenje sladoleda i po kavama i pivu bilo je zanimljivo...  :toothy3:
Bio sam u nedjelju i u Vukovaru pa evo par slikica ja i draga:
 :toothy12: :toothy12:

Ono tamo preko Dunava je Republika Srbija!!!

I dvije u akciji  ;D :

E sad imam pitanje Kitty me nesta jebe,ide skuter odlicno za AC dok je hladan i vruc.
Ali kad se ugrije dodje do 50 km/h i upadne u rupu taljiga se do 65 i onda se razvrti i leti opet da li je to do remena??
Nije puno presao oko 15 000 km!!!??
 :icon_scratch: :icon_scratch: :dontknow: ;D

Jack_Fox:
možda je do centralne opruge...

peugeoti super izgledaju... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju