Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (297/316) > >>

ivanzd:
Ma znam da je to zbog nogare nesto,bilo je vec rijeci o tome, mislim,cak u ovoj temi al na slikama izgleda bas dosta udubljen na tom dijelu   :toothy3:

enel:
Presuper Bero  :headbang:

Blago tebi i tvojoj dragoj  :icon_biggrin:. I ja bi se tako volio voziti sa mojom zenskom na dva iber cool skuta, al za sad nas samo moja zujalica voza okolo  :icon_biggrin:

Btw meni je vise sexy zeleni nego kitty, ali i kitty je hot  :toothy9:

B.E.R.O.:
Zadnja i prednja celjust original zlatna boja ( imale su par crtica i trebalo ih je dobro oprati i ocistiti,sad su kao nove,podmazane i spremne za montazu,nisam htjeo dirati tvornicku boju  :'( )istog proizvodjaca su Heng Tong.
Nisu bile iste boje dok ih nisam oprao i ocistio kako treba i onda sam se ugodno iznenadio.  :toothy12: :toothy12:
Da napomenem prednja celjust je kao nova od Speedfight-a 1 zadnja je od Piaggia ali istu takvu su imali Speedfight 100 neki modeli.Na nekim dvojkama je bilo moguce naci te celjusti!!!
 :icon_thumright:
Original plocice u obojim celjustima,znaci da nisu napravili velike km!!!
 :toothy10:

I glavcine oprane ociscene i pripremljene... (da napomenem tko bude prodavao glavcine nek zna da cijena npr. zadnje je preko 100 eura,tako da pripazite za koliko prodajete dijelove ). :sad3:

Ovo je slika dok nije oprano i ocisceno sve,prednja kocnica je kompletna ulje je unutra iz 1999.godine,original.
 :toothy12: :toothy12:

Razlog: montaza tih celjusti i diskova novih u skladu sa ostatkom skutera (zlatnu boju obozavam i moraju ici zlatne celjusti,a AJP celjusti mrzim pa ih skidam iako su nove ).
 :icon_thumright:  :laughing9: :laughing9:

Ivan_drifter:
ljepo,ja sam znao cijenu al sam bacio 10 zadnjih glavcina u stari alumini!,
kad ih niko netreba!,

ove celjusti imam ja i to su super urber cool and racing celjusti jer je milina s njima naspram ajp!,
stavljale su se orginal na 2004 g sf2!,
samo na tu godinu!,
onda je opet ajp iza a prednju su ostavili,makar se je ta prednja kako si i reko davnih 97,98,99 stavljale na sf1!,
onda na sf2 opet ajp do 2004!,

kaj padaju neki racing diskovi kad ovo pripremas?

B.E.R.O.:
 :hehe: :hehe:

Neznam??!!!
 :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju