Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (274/316) > >>

R@kija:

--- Citat: Ivan_drifter - 01 Ožujak, 2012, 09:52:21 ---donesi rakijuđe pa smo si dobri:D

--- Kraj citata ---

sportski tip sry  :confused5:

Drnda:

--- Citat: B.E.R.O. - 29 Veljača, 2012, 22:15:56 ---To mu zena dopustila da se javi na 5 sec...
 :rofl1: :rofl1:

--- Kraj citata ---
pravim djecu po gradu jbt...  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
zajebaem se, poljoprivreda buraz, do 9 mjeseca ce biti slabije slika jer me nece biti tu bas  :toothy11:
drago mi je sto si dogurao do 69 stranice...  (inace da ti odmah objasnim, pederi tu pozu zovu jaje na oko, a posto imas kitty , mislim da je prigodna...)

Ivan_drifter:

--- Citat: R@kija - 01 Ožujak, 2012, 10:10:10 ---sportski tip sry  :confused5:

--- Kraj citata ---
da te nepoznam vijerovao bi ti! 

Ivan_drifter:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Ožujak, 2012, 11:04:35 ---pravim djecu po gradu jbt...  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
zajebaem se, poljoprivreda buraz, do 9 mjeseca ce biti slabije slika jer me nece biti tu bas  :toothy11:
drago mi je sto si dogurao do 69 stranice...  (inace da ti odmah objasnim, pederi tu pozu zovu jaje na oko, a posto imas kitty , mislim da je prigodna...)

--- Kraj citata ---
Onda promjeni ima u J.E.B.A.C

B.E.R.O.:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Ožujak, 2012, 11:04:35 ---
drago mi je sto si dogurao do 69 stranice...  (inace da ti odmah objasnim, pederi tu pozu zovu jaje na oko, a posto imas kitty , mislim da je prigodna...)

--- Kraj citata ---
A bitno da ti znas kako to pederi zovu  ;) :P ;D ,a di necu doci do 69 stranice kad ovi spameri pricaju o rakiji.
Makar da uz to postave pitanje ej Bero na kolko pumpas gumu??  :drunken_smilie:
... pa nebi covjek nista rekao.
 :dontknow: :dontknow:

Vidio sam sinoc da 69 pa sam stavio prigodan gif da je oznacim,na pocetku normalno 69 stranice!!!
 :icon_thumright: ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju