Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
R@kija:
--- Citat: Ivan_drifter - 01 Ožujak, 2012, 09:52:21 ---donesi rakijuđe pa smo si dobri:D
--- Kraj citata ---
sportski tip sry :confused5:
Drnda:
--- Citat: B.E.R.O. - 29 Veljača, 2012, 22:15:56 ---To mu zena dopustila da se javi na 5 sec...
:rofl1: :rofl1:
--- Kraj citata ---
pravim djecu po gradu jbt... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
zajebaem se, poljoprivreda buraz, do 9 mjeseca ce biti slabije slika jer me nece biti tu bas :toothy11:
drago mi je sto si dogurao do 69 stranice... (inace da ti odmah objasnim, pederi tu pozu zovu jaje na oko, a posto imas kitty , mislim da je prigodna...)
Ivan_drifter:
--- Citat: R@kija - 01 Ožujak, 2012, 10:10:10 ---sportski tip sry :confused5:
--- Kraj citata ---
da te nepoznam vijerovao bi ti!
Ivan_drifter:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Ožujak, 2012, 11:04:35 ---pravim djecu po gradu jbt... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
zajebaem se, poljoprivreda buraz, do 9 mjeseca ce biti slabije slika jer me nece biti tu bas :toothy11:
drago mi je sto si dogurao do 69 stranice... (inace da ti odmah objasnim, pederi tu pozu zovu jaje na oko, a posto imas kitty , mislim da je prigodna...)
--- Kraj citata ---
Onda promjeni ima u J.E.B.A.C
B.E.R.O.:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Ožujak, 2012, 11:04:35 ---
--- Kraj citata ---
A bitno da ti znas kako to pederi zovu ;) :P ;D ,a di necu doci do 69 stranice kad ovi spameri pricaju o rakiji.
Makar da uz to postave pitanje ej Bero na kolko pumpas gumu?? :drunken_smilie:
... pa nebi covjek nista rekao.
:dontknow: :dontknow:
Vidio sam sinoc da 69 pa sam stavio prigodan gif da je oznacim,na pocetku normalno 69 stranice!!!
:icon_thumright: ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju