Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: R@kija - 29 Veljača, 2012, 16:42:00 ---pretpostavljam da je ovaj sarafciger u prostoru za kacigu bio tamo samo da bi stegnuo plastiku od sica,jer njemu nije mjesto u skuteru!! :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Ivan_drifter - 29 Veljača, 2012, 17:06:03 ---da bero nije ti to piagio da moras tonu alata nosit s sobom!
--- Kraj citata ---
Tako je nije to Piagio da moras alat nositi!!! :headbang: :headbang:
Stoji tu godinama a zasto nemam pojma iskreno,taj sarafcger je dosao sa skuterom davne 1999. godine Peugeot original.
Nisam ga morao jos upotrijebiti... a vidis mogao bih ga maknuti!!!
:dontknow: :dontknow: :dontknow:
Ivan_drifter:
--- Citat: R@kija - 29 Veljača, 2012, 17:43:57 ---sa urednim skuterima kos ta je berin žope i moj runner nemoras nosit,al kad imas grob ko ti onda moras haha
--- Kraj citata ---
taj grob je s jednom karikom cjelo vrijeme isao u marof ljetos brzinom oko 90!, i nije mu nis bilo!, a dok je neki famozni piagiio riknuo! i to skoro svaki put! nemislim na tvog!, a da mi je motor grob to i nosi opet cinjenicu da je ove godine znaci od 1.1.2012 do dns napravio 14 000 km ,sto neki sminkeri od vas ima za 10 g
Ivan_drifter:
svaka cast i tebi i beri! al bero neradi nis skoro km jer covjek ima motor!,ovo mu je vise hobi!,
a ti rakitje imas auto i aroxa i runera tako da ono!, nemos usporedivat 200ccm kojem nemre nis bit s 100 000km
a ne 50 ccm koji nije sigurno 20 000 dekl skinut!, tako da nemoj pljuvat ako neznas nego idi trazi cajkaski klub u virovitici da imamo ic di se izrakijat!
B.E.R.O.:
--- Citat: Aprilia97 - 27 Veljača, 2012, 18:37:29 ---supeer je *.*
Oćeš nam otkrit kako će izgledat Kitty?
--- Kraj citata ---
--- Citat: sikirica - 29 Veljača, 2012, 16:34:57 --- :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Posto ste pitali za Kitty da vam kazem par rijeci o tome.
Kao sto sam gore naveo sic smo odnijeli na presvlacenje trebao bih biti gotov iduci tjedan,lik ima puno posla... :dontknow:
Bit ce cakani!!! ;D ;D
Pa usput prije nego sto smo otisli popiti kavu smo naisli kod covjeka da uzmemo rucke,uzeli smo rucke klasicne spuzvaste kao na mom da bude mekano za ruke iz razloga jer nismo mogli naci nista ljepo. :icon_tongue:
Imali smo jednu odlicnu ideju ali smo odustali od nje zbog utega!!!
I kao to izgleda na skuteru:
Ajmo dalje!!! :icon_scratch:
Izvadioo sam danas Gianelli-a iz kutije,konacno... ;D
Skinio blokadu i obrusio var da bude kao da nije bilo nista u grani.Blokada je ova platna na krpi. :headbang: :headbang:
Nosaci koji su dosli sa auspuhom bili su u vrecici sa vijcima i raznim glupostima,posto normalno opet tko drugi nego glupi talijani nisu mogli zapakovati to kako treba kao sto ni motor ne znaju napraviti.Su se malo izgrebali u transportu... :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Uzeo sam vodeni smirgl 2000 i 3000 za poliranje i malo super turbo power rangers nindja paste za poliranje i voila sjaji se bolje nego kad talijan napravi.
:icon_thumright: :headbang: ;D
I jedna za Driftera,vidi auspuh original 1500 km blokada nikad nije skidana,prvi lak.I Extra Crom... :headbang: na okupu.
Ivan_drifter:
seriski je zakon!,
extra je g#vn%! to sam reko!, al dobro za curicu bude taman! ljep i slab!! nesto poput tebe:D salim se! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju