Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: Jump33r - 24 Veljača, 2012, 01:09:33 ---neda mi se listat od pocetka pa da te pitan!?
jel ovo home made undertail, jer mi se cini da je ova plastika od mc3 nazad?
--- Kraj citata ---
Kakva plastika od mc3,pa nebi sigurno od tog smeca nesto stavio!!! :drunken_smilie: ;D
Kiesler-ov undertail za Speedfight 2 ti je to...
:icon_thumright:
To inace mi sirotinja uzimamo,naravno kad ustekamo pare od staraca. :toothy3:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640131568&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_SPEEDFIGHT50AC204&category2=CAT%3ACAT_STYLING%3ACAT_STYLING_VERKLEIDUNG
--- Citat: R@kija - 24 Veljača, 2012, 01:16:05 ---ma homemade,pa bero sve doma radi,od diskova do klipova!!
--- Kraj citata ---
Bero je lud pa ce gubiti zivce da nesto radi po cijeli dan,zasto nesto raditi kad vec mozes kupiti gotovo a da lijepo izgleda!!! :dontknow:
Ono sto je ruzno pa nemozes nista dobro naci da ti se svidja,to napravis!!! :icon_thumright:
ivan_speedy:
--- Citat: MALES SR180r - 24 Veljača, 2012, 00:23:21 ---@ivan_speedy- kaj je s glavom?kaj je s tablicom? :omfg:
--- Kraj citata ---
A kaj si ti tu frajer neki,kaj je s tvojom glavom :dontknow:
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 24 Veljača, 2012, 19:20:19 ---A kaj si ti tu frajer neki,kaj je s tvojom glavom :dontknow:
--- Kraj citata ---
Mirrrrr!!!! :nono:
Ne svadjajte se u temi jer ce biti iza usiju.
:angry7: :angry7: :angry7:
B.E.R.O.:
Malo sam se danas igrao,dosadno lijepo vrijeme mami te van.
Pa reko ode u dvoriste... ;D
Imam tri plastike koje dolaze na nos sica,dvije su bile u banani.
pa kad je moto bio na brasu sam odnjeo i to da se napravi.
Jedna je original kao nova bez crtice ta ide na Kitty!!! :headbang:
Ove dvije su radjene u boji motora (kako se perlice sjaje na suncu ;D 8) ) a ova desna je origigi:
Odlucio sam zamijeniti plastiku na origigi sicu ( u odlicnom stanju ) sa bijelom plastikom radi kontrasta da vidim kako ce izgledati.
Posto imam onu crnu a ona ce ici na sjediste koje stoji sa strane i ceka presvlacenje u pravu kozu i alkantru!!!
:tongue3: :lovanovac: :lovanovac:
Normalno,ispalo je da padnes u nesvijest !!!
meni se svidja. :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Posto je iznutra bilo onako od sprickita ostalo malo hrapavo odlucio sam da to obrusim i obojam u crveno.
Ispalo je odlicno,efekat uzivo je jeb...
E da skinio sam sic od Kitty danas kombiniramo boje i nosim ga ovaj tjedan na presvlacenje!!!
:headbang: :headbang:
Bit ce fora!!! ;D
Aprilia97:
supeer je *.*
Oćeš nam otkrit kako će izgledat Kitty?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju