Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
Aprilia97:
--- Citat: B.E.R.O. - 25 Siječanj, 2012, 22:28:08 ---Ma vidi se ona samo bas iz tog kuta iz kojeg sam slikao se ne vidi. :toothy3:
Ako im se ne vidi onda cemo je skinuti pa cemo se voziti bez nje, na takvom skuteru ni ne treba da bude registracija.
A kazna i da nije na vidljivom mjestu i da je nemas je 300 kn,koju ce im bog dragi platiti!!!!
;D ;D
--- Kraj citata ---
HAHAHAHAHAHA! Kralju :notworthy: :notworthy: :notworthy:
ivan_speedy:
Šta je Bero secesija,nema nissta vise od updejta :toothy12:
Ajde digni malo tu temu :toothy3:
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 15 Veljača, 2012, 21:55:14 ---Šta je Bero secesija,nema nissta vise od updejta :toothy12:
Ajde digni malo tu temu :toothy3:
--- Kraj citata ---
Isuse ja sam zaboravio i da postoji,zima je neda mi se nista radit. :toothy3:
A vidim da si me se sjetio.
pohvalno...
:notworthy: :notworthy:
Nemam sta motor stoji pokriven nije paljen ni jedan ni drugi par tjedana.
Moj ide na registraciju za 3 tjedna treba ga spremiti,i onda ce biti par sitnica koje cu promijeniti koje mi se trenutno ne svidjaju.
:icon_thumright: :icon_thumright:
Curin treba registrirati,presvuci sic,kupiti rucke,i onda namontirati auspuh ustelovati ga ma ima pun k... stvari,bit ce kad zatopli.
:hello:
ivan_speedy:
Ja sam jako nestrpljiv,ajde Bero cekam/o tvoje radove :icon_thumright:
B.E.R.O.:
Nema nikakvog updejta nego sam stavio slike onako cisto da se kurcim!!! ;D
Upalio sam skuter malo da radi nakon par tjedana,akumulator je mrtav.
Za dva tjedna idem na registraciju,moram vratiti nosac tablice i jos neke stvari...
Imam nekih planova,ali bit ce sad sezona pocinje pa cemo nesta i raditi.Zanimljivo mi je nesto napraviti pa se voziti ovako kad stavis nesto preko zime pa stoji nije to to.
I normalno par slikica!!! :headbang: :headbang:
I jedna umjetnicka da vidim kako sam rijesio strop u garazi... :P :P :P
E sad zadnji stop prijedlog ovakav kakav je,zatamnjeno sjenilo ili crno staklo??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju