Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (257/316) > >>

Aprilia97:

--- Citat: zikaTGB - 25 Siječanj, 2012, 20:07:36 ---berislave :P jel se smije imat tablica na deklu??  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ne,prije tehničkog će on napravit još jedan nosač,ne brinite se  :toothy12:

ivan_speedy:
Mozes reci kaj oces,ali meni je na mojem bolje,vidljivija je tablica od tvoje,neznam meni je moje bolje,ipak je moje  :laughing7:

MIKSETA:

--- Citat: ivan_speedy - 25 Siječanj, 2012, 20:12:19 ---Mozes reci kaj oces,ali meni je na mojem bolje,vidljivija je tablica od tvoje,neznam meni je moje bolje,ipak je moje  :laughing7:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
potpis bez obzirom da je tvoje  :icon_biggrin:

B.E.R.O.:

--- Citat: Deny - 25 Siječanj, 2012, 20:04:35 ---bero kako imas volje drkat se sa tim,l profil izbusit 2 rupe,mat sprej i caooooo

--- Kraj citata ---
Ako budes vidio ikad skuter uzivo onda ces znati zasto.
Da sam napravio nakaradno vidilo bi se iz aviona htjeo sam da bude kao tvornica da je radila!!!
 :icon_thumright:

--- Citat: Aprilia97 - 25 Siječanj, 2012, 20:06:19 ---sad sam skužioo,to da se možeš centimetar-dva više nagnut u zavoju  :laughing9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Da,vidis kako ti znas!!!
Nije vec mi je ruzno gdje god da je stavim !!!

--- Citat: zikaTGB - 25 Siječanj, 2012, 20:07:36 ---berislave :P jel se smije imat tablica na deklu??  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ne!!!  :icon_thumright: ;D

--- Citat: IvanRox - 25 Siječanj, 2012, 20:08:51 ---ako ti prođeš tehnički sa tom tablicom svaka čast

--- Kraj citata ---
Registracija je na lim vijcima odvrne se i tablica se stavi na original nosac,ovo je za voziti se ali ne za registaciju!!!
 :nono: :nono:

--- Citat: ivan_speedy - 25 Siječanj, 2012, 20:12:19 ---Mozes reci kaj oces,ali meni je na mojem bolje,vidljivija je tablica od tvoje,neznam meni je moje bolje,ipak je moje  :laughing7:

--- Kraj citata ---
;D ;D ;D
Ti ces zapeti negdje sa tim!!!
 :toothy10: :toothy10:

ivan_speedy:
Mislis da vec nije neko zapeo,ludi buraz s biciklom  :angry7: ,al srecom je dosta cvrsto pa se nije svinulo nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju