Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
marin-w:
--- Citat: B.E.R.O. - 16 Siječanj, 2012, 12:00:21 ---Dobra cijena dosta ti daje!!!
Ali nebih ja to prodavao,Area ne izgleda lose isto,ali najvjerovatnije imas isto ulaganja u nju.
:dontknow: :dontknow:
Meni je tvoj zelenko lijep jer ih nema puno i ocuvan je.
Vrijedi te novce ali kod Aprilie ti je kupujes macka u vreci,neznam kako hoces...
--- Kraj citata ---
Ma i ja mislim da necu prodat jer nemam vremena za zajeb sa drugim skuterom a treba mi kad zatopli.
Tek sam mu jucer nastimao onaj j... gurtner karburator da je smjesa ok. Sve sam dihtunge promjenio,semeringe itd da mi ne vuce negdje fals zrak i eto jucer napokon sa diznom 72 i ful zatvorenim zrakom dobijem bogatu smjesu.
Toliko me je izj#bo ovaj arrow da sam ga skoro vratio u serijalu.
A,ovu areu sam gledao,radilica nema lufta itd,bio je skuter kod majstora na stolu(mjenjao mu je karike,rolice,remen) pa znam da je ok za tih 29tkm ali ja onda bio 4200kn :)
Vlasnik je bio neki stariji gospodina a prije njega susjed.
Ja sam bubnuo veliku cijenu bas zato jer mi se ne prodaje. Rekoh ako vec netko da toliko cu ga prodat :)....
Drnda:
prodao bi sf bez razmisljanja za tu cijenu, mozes kupiti serijale oko 2003 godine za 500 eura ili manje
Lazo:
lijepo si ti to sredio nema šta :icon_thumright: mada mi se više sviđao onaj U.S.A glossy style :laughing7:
Go-Go RUNNER:
kralju prodaji ga za 8000 nemoj se mislit :icon_thumright: Bit će ti krivo poslje šta ga nisi riješio...
B.E.R.O.:
Eto malo sam danas radio. :icon_thumright:
Konacni sam zavrsio nosac tablice za svoga,i konacno je napravljen kako treba. :headbang:
Radio sam ga 3 sata,da bude sva kako treba,da ne baca i da se ne vidi da je varen vec da bude kao da je iz komada pravljen,uvukao sam ga maksimalno da ne strsi da bude sto vise do celjusti straznje!!
Prvo sam ga zapikao pa podesio da stoji kako bog zapovijeda,onda sam ga povario pa obrusio,pa ponovno povario pa obrusio i onda opet povario i obrusio.Rupice sam isto sredio da idu u konus kao...
Prezadovoljan sam,ispao je onako kako treba uz motor na koji ide.
:toothy10:
I da konacno sam stavio updejt da Drifter ne bude jedini koji stavlja. :icon_thumright:
Evo slika:
-stari nosac
-stari i novi zajedno
-i stimanje na motoru kako bi to trebalo otprilike biti
na tablicu ce ici original Peugeotovi vijci u crnoj boji!!! :dontknow: ;D
Nosac je obrusen zasticen i obojan,trenutno se susi u sobi iza ledja sad ga sliknem i stavim!!!
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju