Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
Josip:
--- Citat: ivan_speedy - 13 Siječanj, 2012, 22:27:59 ---Nisi me uvrijedio,niti se tak osijecam,moram se i ja malo salit :toothy10:
--- Kraj citata ---
stvarno nisam ima namjeru nikog vrijedat, i drago mi je sta nisi to tako protumacio :icon_thumright:
--- Citat: B.E.R.O. - 14 Siječanj, 2012, 01:26:10 ---Nabije te mjka Teresa na k**ra*,posto je ona transverstit!!!
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
To je 50 lipa,ili Q pack!!! :dontknow:
Pa zar ne vidite,taj stav??
--- Kraj citata ---
slusaj ti berislave aka Q pack, ako ikad posjedim, ti ces bit odgovran za tri sjede dlake :icon_biggrin:
nisam do sad komentira ovu preobrazbu, tj bio sam veoma zacuden kad si isa kemijat s drugacijim
izgledom scoot-a nakon sta si sredija puga da sam cak i ja reka da mi se svida mada nevolim pug
i jedino za ovog tvog mogu rec da mi se svida
bija sam skeptican kad si ga rastavija i reka da ces bojat :icon_scratch: jer sam mislija da bolje ne moze :dontknow:
i kad si ga sastavija u ovoj kombinaciji green all star bio sam skeptican
ali si opet napraviaj PREJEBEN posao i ponovno me iznenadija da su mi skoro oci ispale
i na kraju kaze da ga je proda!!!!
bero, bolje ti je da nije tako, jer cu osobno doc u vinkovce, i donirat ti jednu kompaktnu seriju samara za glupost!!!!!!!!!!!!!!!
e sad te fino i uljudno molim za jedan update u tvom stilu sa nekolicinom slikica :hello:
Ivan_drifter:
aj bero posto ovo ide predugo otkrit cu ja forumu tvoju tajnu!
ZNACI BERO JE BANKROTIRO!
jer je previse para ulozio u prekratko vrijeme i jos bio zicbo i to i svi oni samponi i dezedoransi i gace ovaj tange su sad u 1 mj stigle na naplatu!,
al da se neblamira reko je kao prodaju se jer ga je sram rec da nema para za updejt!, jer ste vi navikli svaki dan updejt u berinoj temi s mnogo slika! ako ga nedobijete placete se i odete s foruma!,
a bero sad s kizom zica gokija za kavu!!!, normalno na r1 by kiza
B.E.R.O.:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 14 Siječanj, 2012, 04:04:25 ---Zoro :toothy9:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/310368_2368715619458_1297472765_2835147_465684818_n.jpg :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma tko je to,to tvoje??
;D
--- Citat: vanjavk - 14 Siječanj, 2012, 10:27:04 ---Jedan repa drugi mrkva... Zanimljive rasprave u garazi :laughing7: ... Ma to je kvaka u tom sto je ova dva sf sredio do kraja kak je i planirano,i sad smislja drugi projekt a dotle nas przi s ovim semama hahaha :icon_tongue: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imam ja u glavi jedan projekt i jedan Speedfight sa strane,neznam sta da radim sa njim??
Ali necu pare da ulazem vise,da ga pocnem treba mi hrpa para ali bi bio potpuna prerada.
Necu,nezelim se jebavati sa time ...
Nisu ni ovi bili dovrseni a vec su prodani,bilo je jos dosta sitnica za zavrsiti na njima!!!
:dontknow: :dontknow:
--- Citat: Josip - 14 Siječanj, 2012, 11:23:00 ---slusaj ti berislave aka Q pack, ako ikad posjedim, ti ces bit odgovran za tri sjede dlake :icon_biggrin:
nisam do sad komentira ovu preobrazbu, tj bio sam veoma zacuden kad si isa kemijat s drugacijim
izgledom scoot-a nakon sta si sredija puga da sam cak i ja reka da mi se svida mada nevolim pug
i jedino za ovog tvog mogu rec da mi se svida
bija sam skeptican kad si ga rastavija i reka da ces bojat :icon_scratch: jer sam mislija da bolje ne moze :dontknow:
i kad si ga sastavija u ovoj kombinaciji green all star bio sam skeptican
ali si opet napraviaj PREJEBEN posao i ponovno me iznenadija da su mi skoro oci ispale
i na kraju kaze da ga je proda!!!!
e sad te fino i uljudno molim za jedan update u tvom stilu sa nekolicinom slikica :hello:
--- Kraj citata ---
Da ti iskreno kazem ja imam sjedih na glavi nebi mogao vjerovati koliko.
Posjedio sam od projekta... :toothy11:
Kad vidim ovakav komentar,nije mi zao ni kune ni vremena koji sam ulozio u motor.
Hvala ti!!! :notworthy: :notworthy:
Imas pivo ako budes u prolazu.
:icon_thumright: :occasion14:
--- Citat: Ivan_drifter - 14 Siječanj, 2012, 13:28:23 ---ZNACI BERO JE BANKROTIRO!
jer je previse para ulozio u prekratko vrijeme i jos bio zicbo i to i svi oni samponi i dezedoransi i gace ovaj tange su sad u 1 mj stigle na naplatu!,
al da se neblamira reko je kao prodaju se jer ga je sram rec da nema para za updejt!, jer ste vi navikli svaki dan updejt u berinoj temi s mnogo slika!
a bero sad s kizom zica gokija za kavu!!!, normalno na r1 by kiza
--- Kraj citata ---
Bero nije dobar sa Kizom jer Kiza neda R1 da Bero zapali gumu... ;D ;D
Bero nije bankrotirao,jer ima vaznijih stvari za uzeti trenutno.
I Bero NIJE PRODAO SKUTERE,samo malo prcim da vidim kako ce te reagirati.
Trenutno je mala pauza ali ima puno stvari za napraviti...
Uskoro bi mozda mogao biti i neki updejt,ali zasad jos nista!!!
:hello: :hello: :hello:
Josip:
ajde ljepo sjedni, uhvati zraka! :icon_thumright:
meni isto dode da sve porazbijam i odustanem,
koliko sam problema ima, koliko ih i dalje imam sa tim projektima :toothy12:
inace pokusavam radit 4 scoot-a :omfg: :omfg: :omfg:
a o novcima necu, i o tome koliko ih jos moram potrosit :toothy9:
da to bude onako kako sam zamislija
vidit cete kad sve slozim negdje oko 2034. :toothy12: :toothy12: :toothy12:
marin-w:
U istom odogovoru kazes da su prodani onako "nedovrseni" i onda na kraju priznas :icon_scratch: :icon_thumright:
Vidi se da si dugo pisao :)
Jimmy
Uploaded with ImageShack.us
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju