Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (244/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2012, 20:07:27 ---nabavi talijana i skuzi sto je skuter  :hello:

--- Kraj citata ---
Pa da i to po mogucnosti da je novi talijan pa da mijenjam lezajeve svakih 500 km a radilicu svakih 1 500 km.
Klip i karike cesce nego zadnju gumu.
 :icon_thumright: :drunken_smilie:
I razmisljao sam i Yamahu prodati pa kupiti Ducatia ili Apriliu po mogucnosti nedovrsene motore (naked-e).
I jos one sto im fali dva cilindra!!!      :sad4: :sad4:

Jedini talijan koji bi mogao uci kod mene u dvoriste je Italjet Dragster 180,moze i 125!!!
 :headbang: :headbang:  ;D
Osim toga radije bi si kupio bicikl,role nebih jer se bojim stati na njih!!!   :icon_thumright:
Mislim stao sam ali jebes to kad to ide samo a nemas kocnice...  :toothy3:

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 11 Siječanj, 2012, 18:40:22 ---Oba dva!!!
 :( :(

Drnda fuurriiii...
Ometas u razgovorima,a bas je zanimljivo pr...                                     icati!!!
 :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

Nego jesi i zenu rijesio skupa sa skuterom ?
 :frajer:

Ako nas zaje trabet ce ti a bome i ako si prodao ce ti dobro doc :)

http://kitty.si/index.php/toaletni-papir-hello-kitty-se-ni-na-zalogi.html

Miki-speedy:

--- Citat: B.E.R.O. - 11 Siječanj, 2012, 20:24:45 ---Pa da i to po mogucnosti da je novi talijan pa da mijenjam lezajeve svakih 500 km a radilicu svakih 1 500 km.
Klip i karike cesce nego zadnju gumu.
 :icon_thumright: :drunken_smilie:
I razmisljao sam i Yamahu prodati pa kupiti Ducatia ili Apriliu po mogucnosti nedovrsene motore (naked-e).
I jos one sto im fali dva cilindra!!!      :sad4: :sad4:

Jedini talijan koji bi mogao uci kod mene u dvoriste je Italjet Dragster 180,moze i 125!!!
 :headbang: :headbang:  ;D
Osim toga radije bi si kupio bicikl,role nebih jer se bojim stati na njih!!!   :icon_thumright:
Mislim stao sam ali jebes to kad to ide samo a nemas kocnice...  :toothy3:

--- Kraj citata ---
A ciju on masinu ima? :toothy3: :laughing7:

marin-w:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 12 Siječanj, 2012, 04:19:11 ---A ciju on masinu ima? :toothy3: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Formula je imala minarelli ,ostali imaju morini , a mislim da je ovaj od 180cm piaggio ista kao i na sp180....

B.E.R.O.:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 12 Siječanj, 2012, 04:19:11 ---A ciju on masinu ima? :toothy3: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Pa istu kao i Runner 125,180.
Ali jebes masinu,to mi se po izgledu jedino svidja.I jedino bih to htjeo posjedovati.
Da je i od Tomosa masina uopce me ne zanima,samo zato sto ih nema zato su do jaja.
50-ke mzes jos i naci a ove macane,a a  :nono: :nono: nema ih vise!!
 :icon_thumright: ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju