Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
ivan_speedy:
Bero ja cu re rasplakat ako ti to prodas :'( :'(
mhr-team:
bero ako prodaš sf-a razočarat ćeš me i ko čovjek i ko komunista... nisi ni sezonu sa njim odradio (od kad je sređen) a već da ga prodaš :-[
definitivno jedan od najljepših i najurednijih sf-ova općenito... ali opet ako se radi o dobroj cifri,,, koja isplaćuje uloženo + neka korist,,, hmmmm ono ajd... ali ako je baš poštena ponuda kupca... a ne ono da te ispadne neka mizerna zarada...
ivan_speedy:
--- Citat: mhr-team - 09 Siječanj, 2012, 15:45:56 ---bero ako prodaš sf-a razočarat ćeš me i ko čovjek i ko komunista... nisi ni sezonu sa njim odradio (od kad je sređen) a već da ga prodaš :-[
definitivno jedan od najljepših i najurednijih sf-ova općenito... ali opet ako se radi o dobroj cifri,,, koja isplaćuje uloženo + neka korist,,, hmmmm ono ajd... ali ako je baš poštena ponuda kupca... a ne ono da te ispadne neka mizerna zarada...
--- Kraj citata ---
Anto slazem se s tobom :icon_thumright:
Iako ja mislim da taj tvoj skuter nema cijenu,po meni je to unikat :icon_thumright:
luka.ck:
skuteri su prekrasni. vidim da je puno truda ulozeno, a i novaca tak da bi steta bilo prodavat takve pile! :)
mhr-team:
--- Citat: ivan_speedy - 09 Siječanj, 2012, 16:13:41 ---Anto slazem se s tobom :icon_thumright:
Iako ja mislim da taj tvoj skuter nema cijenu,po meni je to unikat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
brate sve osim živih bića ima cijenu... tako i skuter... jednostavno i meni kad bi neko došao bubnio ponudu koju ne mogu odbiti prodao bi ga... a sad, iskreno svoj ispod 3000e ne pomišljam dati... jer trenutno mi novci nisu hića a znam koliko sam uložio... a ko zna što vrijeme i život nose... možda ga nekad prodam za 1000e, a možda za 10 god bude vrijedio 5000e nikad ne znaš :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju