Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (237/316) > >>

vanjavk:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Siječanj, 2012, 00:44:57 ---citam ja sve, samo ne kuzis zajebanciju, kad dodje bero skuziti ces... to sam napisao radi njega najvise  :happy8:

--- Kraj citata ---
A kuzim sam ono da Runnera uspoređujes s onim kinezima mislim  :toothy11: jeza me vata odma... Sve je stvar ukusa... :icon_thumright: Znam ja da kakav je bero i kako ima misljenje o kojem skut al di se okomise na Runnera  :icon_tongue: ...Nije bitno ko sta vozi bitno je da je zajeb* na nivou  :vopipivo:

B.E.R.O.:
Pa ako je bitna zajebancija na nivou,zivio ti meni!!!
 :odlicno: :vopipivo:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Siječanj, 2012, 00:23:24 ---ako te s baotianom pratila, s pezoom ce se igrati s tobom  :toothy12:

--- Kraj citata ---
:umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:
Dobra umro sam!!!

Nemoj Vanju dobar je decko,pa nije on kriv sto je kupio Runnera pa ga sad cura moze pratiti.
 :icon_thumright: ;D

Drnda:
eto, jesam ti rekO  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

vanjavk:

--- Citat: B.E.R.O. - 05 Siječanj, 2012, 00:55:00 ---Pa ako je bitna zajebancija na nivou,zivio ti meni!!!
 :odlicno: :vopipivo:
 :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:
Dobra umro sam!!!

Nemoj Vanju dobar je decko,pa nije on kriv sto je kupio Runnera pa ga sad cura moze pratiti.
 :icon_thumright: ;D

--- Kraj citata ---
Umro si al si ziv  :umroodsmijeha: Cuj vamo vidim da je zajebancija sve u 16 ipak među ovim com s Runnerom sam kap u moru Paugeota...   :sad3:

Ivan_drifter:
ooo kupio si lonceee jbno! ,,

gianelli extra je krama od spuhaaa! lonci i poklopci i djeci vrtic sound! :toothy3: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju