Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: vanjavk - 04 Siječanj, 2012, 23:13:53 ---Ufff dobar taj Giannelli,namontiraj to sto prije "zahrđat" ce od stajanja... :icon_thumright: ...
Vec kad se prica o "turneji" okolo na proljece mogu se i ja s svojom zenkom prikljucit tom điru na Runneru? :happy3: :skuter11: :skuter: :skuter3: :biker: :headbang:
--- Kraj citata ---
Sto s tice mene mozes ali moras prodati Gileru i kupiti Peugeota.
A moze i ovako,mi cemo staviti kacige sa crnim vizirima da nas drugi ljudi nevide dok ti budes sarafao negdje sa strane.
Ipak je to talijan... :P :P :P
:toothy10: :toothy10:
vanjavk:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Siječanj, 2012, 23:26:06 ---Sto s tice mene mozes ali moras prodati Gileru i kupiti Peugeota.
A moze i ovako,mi cemo staviti kacige sa crnim vizirima da nas drugi ljudi nevide dok ti budes sarafao negdje sa strane.
Ipak je to talijan... :P :P :P
:toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Cuj ja svog nisam do sada sarafo u svojoj karijeri i imam povjerenja u njega,et ak ja budem sarafo (tj negdje zasteko na turneji) onda imas pivo od mene :icon_tongue:
A sto se tice Peugeota bas imam u planu kupit nekog pa ga sklepat onak da me cura ne mora pratit s Baotianom :laughing7: :headbang:
Drnda:
ako te s baotianom pratila, s pezoom ce se igrati s tobom :toothy12:
vanjavk:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Siječanj, 2012, 00:23:24 ---ako te s baotianom pratila, s pezoom ce se igrati s tobom :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ne citas,ne vidim di pise da me pratila do sad,mislim za ubuduce...Necu se objasnjavat s tobom al gle nije ti sve u brzini :nono: ...da ocu brzinu uzeo bi motor pa se igro... :laughing7:
Drnda:
citam ja sve, samo ne kuzis zajebanciju, kad dodje bero skuziti ces... to sam napisao radi njega najvise :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju