Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
starky:
dal ima kakve razlike kak si stavio taj prednji amortizer?
krlevk:
--- Citat: B.E.R.O. - 15 Svibanj, 2011, 14:35:16 ---Ma nevalja nista,ceka tebe da napravis onu plastiku. ;D
Jeb... li ti!!!
:laughing7:
Bit ce ok,kad bude gotovo sve...
Ali ima jos jako puno posla!!! :sad1:
--- Kraj citata ---
samo da otpremim ,suzu u austriju to ide u čet,do ned mora bit kaciga gotova jel pici u njem,a onda cu to sredit,a ti manje ga glancaj ;D :sikiranje:
u ned moram oslikat jos jedan kafic,mislim da si na redu u najskorije vrijeme,ako mi pluca ostane jos sta :cigle:
vktr:
--- Citat: B.E.R.O. - 13 Svibanj, 2011, 21:19:20 ---I cisto radi usporedbe prednji original i BGM...
Puno je deblji i masivniji onako cvrsce i kvalitetnije napravljen!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jel mi se čini il je promjer rupa na bgm veći, si stavljo neke pixne il?
B.E.R.O.:
--- Citat: starky - 15 Svibanj, 2011, 18:43:30 ---dal ima kakve razlike kak si stavio taj prednji amortizer?
--- Kraj citata ---
Ima jako velike razlike,bolji je osjecaj za voziti...
To sam napisao vec gore!!!
--- Citat: krlevk - 15 Svibanj, 2011, 23:01:53 ---samo da otpremim ,suzu u austriju to ide u čet,do ned mora bit kaciga gotova jel pici u njem,a onda cu to sredit,a ti manje ga glancaj ;D :sikiranje:
u ned moram oslikat jos jedan kafic,mislim da si na redu u najskorije vrijeme,ako mi pluca ostane jos sta :cigle:
--- Kraj citata ---
:icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :jaojoj: :jaojoj:
--- Citat: vktr - 15 Svibanj, 2011, 23:48:44 ---jel mi se čini il je promjer rupa na bgm veći, si stavljo neke pixne il?
--- Kraj citata ---
Cini ti se,ma amortizer je plug and play!!
Ivan_drifter:
daj mi molim te reci cijenu prednjeg amortizera i disi ga uzeo moze i na pm!!! pliz ja moram uzet prednji pa bi uzo neki malo bolji koji nece tako kratko trajati!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju