Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 26 Prosinac, 2011, 22:36:25 ---Bero,lijepo si ti to napravio sa svojom curom...
Sviđaju mi se naljepnice,samo po meni bilo je boljih mjesta za zalijepit,ali o ukusima se neraspravlja ;)
Sve u svemu meni se đasvi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nindja nije jos gotovo ni ta jedna strana,drugu nismo ni poceli :toothy3: !!!
Daj mi savjet napisao sam gore ako tko sta ima za reci uvazit cemo ako je dobra ideja.
Pametnije je 10 ljudi nego dvoje (super pametnih ;D )...
ivan_speedy:
Bilo bi dobro napravit onaj natpis hello kitty i zalijepit dvije iznad prednjeg fara tipa ovakva slova neka...
http://www.google.hr/imgres?q=hello+kitty&hl=hr&sa=X&biw=1680&bih=959&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=1H56MxkKW07tCM:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/hello-kitty/images/8303221/title/hello-kitty-babies-wallpaper&docid=r2Ie50cngwh0qM&imgurl=http://images2.fanpop.com/images/photos/8300000/Hello-Kitty-Babies-Wallpaper-hello-kitty-8303221-1024-768.jpg&w=1024&h=768&ei=IO34TtuwJ8mksgbWkOTaDw&zoom=1&iact=rc&dur=367&sig=115789079690709724517&page=4&tbnh=115&tbnw=153&start=131&ndsp=44&ved=1t:429,r:1,s:131&tx=69&ty=58
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 26 Prosinac, 2011, 22:55:29 ---Bilo bi dobro napravit onaj natpis hello kitty i zalijepit dvije iznad prednjeg fara tipa ovakva slova neka...
--- Kraj citata ---
Bit ce tako nesta ali ne iznad fara,bit ce na par mijesta.
Onako decentno nista da bude previse napadno,kao i do sada!!!
:toothy10: :toothy10:
Ali eto opet nesta...
vanjavk:
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Prosinac, 2011, 16:58:02 ---Tako je,eto vidis!!!
:icon_thumright: :frajer: ;D
Neznam ja nisam vidio da netko tu kod mene to ima ali sam se raspitivao i vlasnici koji ga imaju ili su ga imali kazu da je odlican auspuh za serijalu!!!
Drifter nema pojma sta pise... vjerovatno je jos pod Bozicnim opijumima!!!
:icon_thumright: ;D ;D
Evo neke nalje gotove:
Jel ima tko kakve prijedloge,savijete ili nesta neka napise??!!
:dontknow: :dontknow: :frajer:
--- Kraj citata ---
E "Hello Tity" je super ispao, po prilozenim slikama se vidi da je sve na svom mjestu i sa puno ulozenog truda i gusta vjerujem odrađeno u detalj...
Za taj spuh sam cuo i preporucen mi je posto sam ja na Runnera (serijalu) thjeo stavljat da je dobar inace za serijale,a za zvuk ne znam... :dontknow: :headbang:
B.E.R.O.:
--- Citat: vanjavk - 27 Prosinac, 2011, 02:36:22 --- E "Hello Tity" je super ispao, po prilozenim slikama se vidi da je sve na svom mjestu i sa puno ulozenog truda i gusta vjerujem odrađeno u detalj...
Za taj spuh sam cuo i preporucen mi je posto sam ja na Runnera (serijalu) thjeo stavljat da je dobar inace za serijale,a za zvuk ne znam... :dontknow: :headbang:
--- Kraj citata ---
Eto hvala!!!
:icon_thumright: ;D
Cuo sam ja taj auspuh kako se cuje ali ne crom verziju,lupa dosta,zvoni meni je fora zvuk.
Cuje se kao i svaki Gianelli!!! ;D
Sad kako se cuje crom e to ne znam,imam crom zx auspuh i znam da je glasniji nego stendardni olakirani!!!!
I da se vise grije.
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju