Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 26 Prosinac, 2011, 13:55:34 ---bas zato sto je skuter su bitne perfomanse
nije problem na postojecih 100 konja izvuc jos 50 konja! ili cak i 100!,al na 3 konja izvuc 16-20 konja je i vise nego uspjeh!,
--- Kraj citata ---
Meni performanse nisu bitne,par puta sam to vec napisao.
Meni je bitan izgled. :beckaskola: :beckaskola:
Da je bilo kakav auspuh ali stvarno bilo kakav bit ce bolji od originala i izgledat ce.
Ja nisam tuner ja sam stajler,mene ne zanimaju performanse u mom privatnom zivotu.
Da hocu da se vozim i da traje ubacio bih masinu od Nexusa 500 i vozio se kao nindja!!!
:dontknow: :dontknow: :dontknow: ;D
vanjavk:
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Prosinac, 2011, 14:04:02 ---Meni performanse nisu bitne,par puta sam to vec napisao.
Meni je bitan izgled. :beckaskola: :beckaskola:
Da je bilo kakav auspuh ali stvarno bilo kakav bit ce bolji od originala i izgledat ce.
Ja nisam tuner ja sam stajler,mene ne zanimaju performanse u mom privatnom zivotu.
Da hocu da se vozim i da traje ubacio bih masinu od Nexusa 500 i vozio se kao nindja!!!
:dontknow: :dontknow: :dontknow: ;D
--- Kraj citata ---
Slazem se s tobom također gledam vise na stajling neg tuning skutera,a i isplativije je realno gledajuc... :headbang:
MIKSETA:
spuh je dobar i ima dobre performanse stavljaj to :icon_thumright:
frend ga ima na vivacity i kida cestu :) nz sta misli drifter da ne valja :happy3:
B.E.R.O.:
--- Citat: vanjavk - 26 Prosinac, 2011, 14:07:38 --- Slazem se s tobom također gledam vise na stajling neg tuning skutera,a i isplativije je realno gledajuc... :headbang:
--- Kraj citata ---
Tako je,eto vidis!!!
:icon_thumright: :frajer: ;D
--- Citat: MIKSETA - 26 Prosinac, 2011, 14:22:05 ---spuh je dobar i ima dobre performanse stavljaj to :icon_thumright:
frend ga ima na vivacity i kida cestu :) nz sta misli drifter da ne valja :happy3:
--- Kraj citata ---
Neznam ja nisam vidio da netko tu kod mene to ima ali sam se raspitivao i vlasnici koji ga imaju ili su ga imali kazu da je odlican auspuh za serijalu!!!
Drifter nema pojma sta pise... vjerovatno je jos pod Bozicnim opijumima!!!
:icon_thumright: ;D ;D
Evo neke nalje gotove:
Jel ima tko kakve prijedloge,savijete ili nesta neka napise??!!
:dontknow: :dontknow: :frajer:
Gilera_Vk:
U pocetku nisam zamisljao kako bi skut mogao izgledat kad bude gotov, ali izgleda super, stvarno svaka sitnica na svom mjestu :super:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju