Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (215/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Biker(ss) - 15 Prosinac, 2011, 15:26:00 ---Ajde fino učini mi uslugu i kad prvo sunce izađe slikaj ga ali s nekakvom HD kamerom... negdje na zelenom, pred zalazak sunca, kod vode, s oblacima...takvo nešto...da ti napravim HDR photoshop i da slike onda ispadnu brutala ;)

--- Kraj citata ---
Ucinit cu ti uslugu,i mislio sam slikati i kraj vode i u prirodi i snjeg i svasta nesta.
Nemozes vjerovati ali skuter ima potpuno drugaciji izgled i kad je oblacno,kad pada noc i kad je sunce.
Kad je sunce onda tek boje dodju do izrazaja!!!
 :icon_thumright:
Ali kad je sugavo vrijeme,mogu ti jedino slikati trenutno u dvoristu pored vode jer trenutno je sve mokro posto pada kisa!!!  :sad3: :sad3:
Skuter se po kisi ne vozi tako da najvjerovatnije tek na proljece!
 ;D ;D
Posaljem ti slike na mail kad budem imao nesta dobro.
 :headbang:

Danas sam se malo igrao,poliran je skut.
Ako je negdje ostalo neka tockica i to,ali nije ih ni bilo nesta previse,sve glatko kao staklo.  ;D
smirgl za poliranje 3000,i nekakva jebena malo grublja i poslije toga fina polir pasta (majstor dao i savjetovao)!!
 :headbang:
Ispalo boli glava...  :o ;D
Namontiran je poklopac bijeli od akumulatora,i crne plastike kod nogara suvozaca!
Treba napraviti nosac tablice novi ne svidja mi se kako stoji,a i nije savrseno ispao kod zene je bolje.
Mora to bolje biti!!  :toothy3: :toothy3:
Imam jos dosta stvari za rijesiti,bit ce...  :drunken_smilie:
E sad imam onu plastiku na sicu sto ide na spic jednu bijelu i jednu crnu koja bi bolje sjela,normalno na drugi sic kad se bude presvukao??
 :icon_scratch: :icon_scratch: :dontknow:
Ajmo komentari prijedlozi itd.            Fala!!!  :hello:

CoK:
od pocetka ne vidim pola slika...nema ih

ima li koja stranica na kojem se vide oba skutera u ovom projektu, ili cu morat sam trazit (a necu)  :toothy11:

B.E.R.O.:

--- Citat: CoK - 15 Prosinac, 2011, 19:49:05 ---od pocetka ne vidim pola slika...nema ih

ima li koja stranica na kojem se vide oba skutera u ovom projektu, ili cu morat sam trazit (a necu)  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Od pocetka nema slika na projektu moram ih staviti vidio sam,otkad je neko od mod. mislim da je Eladio drko nesta po forumu.
Onda je otislo sve u k...   :toothy3: :toothy3:
Evo ti slika to je mozda jedina sto je zajednicka (necu da slikam po ruznom vremenu a i nisu jos gotovi skuteri):

Drnda:
kitty mi se puno vise svidja. jednostavan a lijep (mozda jer ti je curin)  :toothy12: :toothy12:

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Prosinac, 2011, 20:08:51 ---kitty mi se puno vise svidja. jednostavan a lijep (mozda jer ti je curin)  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
ne nego zato sto si ti curica  :dontknow:

mislio sam da ovaj drugi ima isto airbrush hello kitty  :-X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju