Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (202/316) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: gumy - 05 Prosinac, 2011, 17:50:41 ---hehehe. zip sigurno nije dobar samo zbog mono vile naprijed. al to je skroz druga priča.
ako još budu dobre? pa to samo pežou neide u prilog, sad ću zvučat ko drnda kak uvijek spominjem svoje i šta ti ja znam  :toothy12: (drnda nej se ljutit :D), ali eto 7 godina vozim aeroxa sa serijskim ovjesom (paioli i naprijed i iza) i osim 2 puta mjenjanja semeringa i ulja na prednjoj vili sve radi još uvijek odlično, a hvala bogu imaju preko 30000km i to stvarno svakakve vožnje. no ajd stvarno dosta ovo će otići u krivom smjeru i bude štefek moro djelit BANOVE zbog spama u garaži.

--- Kraj citata ---
ja i ti mislimo isto al se nikako da nademo!,pezo ima super ovjes DOK RADI  al zato stavis aftermarket amortizer i UVJEK RADI bar se nadajmo! :icon_biggrin: :icon_biggrin:

B.E.R.O.:

--- Citat: ivanzd - 05 Prosinac, 2011, 17:31:06 ---bero mislin da je vrime da prominis sliku profila  ;D

--- Kraj citata ---
Bit ce nesto nemogu uploadat slike,neznam sta je!!!
Bit ce neka druga bas sam sad vidio da trebam mijenjati.
nebrini se...       ;D

--- Citat: formoz - 05 Prosinac, 2011, 17:44:46 ---zamjeni im farove

--- Kraj citata ---
Far je zamijenjen!!!
 :toothy3:

Slike i opis sta sam danas radio kasnije jer me jebe imageshack nesta!!!
 :headbang:

Gumy i Drifteru jeb... li vam  :angry7: ,podavit cu vas kao pilice.
I vi i vasi amortizeri,i vile i mono vile i k... palci.
 :nono: :nono:

Ivan_drifter:
bero idi srci dunav! ;D ;D ;D

da si reko ko govedo aj al ko pile! boze mili!,aj slike poceo si mi zabusavat s dnevnim info slikama!

MALES SR180r:
aaaaa kitty je VRHHHH! :love1:

ivan_speedy:
Al spamate ko ovi političari na telki u zadnjih par dana...Mi  smo bolji ovi su bolji...
Nego Bero obriši cijelu temu i ponovo stavi slike ko ja par puta  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju