Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona
J.U.R.C.A:
Dodem sa zipolinjom do ine!
Ivan_drifter:
Sta nije prebaceno na maksimir?ajmo malo van grada!j#bote u gradu smo svaki dan a ova ruta je odlicna
Ivan_sf_2:
--- Citat: Ivan_drifter - 10 Ožujak, 2011, 16:33:41 ---Sta nije prebaceno na maksimir?ajmo malo van grada!j#bote u gradu smo svaki dan a ova ruta je odlicna
--- Kraj citata ---
Ivan je gore napisal dobar prijedlog za rutu,maksimir-tamo pored njegovog sela i na M.Bistricu,cesta je odlična išo sam par puta..
Ivan_drifter:
znaci ovako opcije
inina zgrada i cumit tamo!!
maksimir-bistrica cesta otvorena mirna prazna zavojita ko sljeme a nije tolko hladna!
ili se naci svi i prdit od semafora do semafora?? :dontknow:
moj prijedlog je maksimir-dinamov stadion na parkingu se nademo i krenemo branimirovom prema bistrici lagano i onda fino krenemo dodemo na jedan fini komad di koji oceju mogu se ganjat koji neceju nemoraju i onak bude sporih murije nema nikad tamo!! i dodemo u bistricu popijemo kavu/pivu i puni ohrabrenja idemo nazat ili istim putem ili preko kasine na sesvete!! kako ko oce to je stvar dogovora!!, i imate ljepih tamo parkinga za stunt zajebavanje itd!! a ne od semafora do semafora ili da se nademo i stojimo ko tulci da nam jos neko muriju posalje! :icon_scratch: s tim da mozemo kod domacih deckiju s foruma u bistrici mozda okrenu kakvog vola na raznju:D
Ivan_drifter:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 10 Ožujak, 2011, 16:59:28 ---Ivan je gore napisal dobar prijedlog za rutu,maksimir-tamo pored njegovog sela i na M.Bistricu,cesta je odlična išo sam par puta..
--- Kraj citata ---
nevjerujumi ....vise vole svakodnevnicu od semafora do semafora!! :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju