Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona

<< < (64/73) > >>

Onaj S Foticem:

--- Citat: edo haker - 14 Ožujak, 2011, 00:51:50 ---ti si bas napaljen na fotic :-P ne brini i ja sam hahahah

samo ti bi nas najeo ... napio... sta ces onda... skinut nas pa slikat hahaha...

doduse prvo bi nas skinuo sa skutera:-P

a nelosa ideja.. zas ne... ja cu uvijek imat stand s kobasicama :-D

--- Kraj citata ---

kolko sam primjetio meetovi u zg umiru vrijeme je da se uvede nesto novo!
samo debili sjede za kompovima i zure, neka ekipa izade na ceste da se diramo po gradu slikamo

primjetio si obozavam fotkanje, a gle uspomene su sve to! dobro ih je imat

CoK:

--- Citat: edo haker - 14 Ožujak, 2011, 00:51:50 ---ja cu uvijek imat stand s kobasicama

--- Kraj citata ---
suptilno  :icon_thumright:

edo haker:
zaboravio sam te pohvalit za nick :-D

hahah...
istina uspomene su uspomene...

a oces rec da sam ja debel ako lezim i jedem kobasice hahaha.. dobar sam dok god moja srka nema vise kila od mene :-d a to ce mi trebat jos nekih 40-tak kila kobasica :_D

ChRiStIaN:

--- Citat: 2TDottore - 12 Ožujak, 2011, 22:19:50 ---kai se mene tice mogli smo ic na kraj svjeta i bio sam spreman ic al kai kad od 20 ljudi 5 su bili za bistricu.....i jbt da smo krenuli gore polovici bi na pol Laza pokrepavale kante i opet nebi stigli do gore....  :laughing7:

--- Kraj citata ---

potpis!

ja gubim volju kad vidim kak se neki ljudi ponašaju. Dužnost je svakoga ko organizira meet da obavjesti dotičnog ak neće doć...al u današnje vrijeme je postalo prelako otvorit temu, skupit 20 ljudi (to i mene čudi) pa nek se svako ponasa kak hoce. Mislim da je cisti primjer nekulture clanova ovakav meet i Marko meni je jako zal kaj su te zajebali. Sreća da ja nsiam došo, imal sam trening...al da jesam i da sam tam ko debil čekal a vas nije bilo bolje da vas nema!

J.U.R.C.A:
Ne regan ZIP ,bez svjetala,trkaci, 50ccm u papirima,da im zavrti onaj vrtuljak za mjerit brzinu usrali bi se ,  koji se sa fabrizzijem dere za poluditi,  jedini put do maximira HEINZLOVA( glavna trasa motorista murjaka) ... neprocjenjivo... zato i nisam dosao!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju