Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona
Onaj S Foticem:
--- Citat: BigHabs VXR - 13 Ožujak, 2011, 09:46:57 ---kak se zove čovjek čija je plava sr-ka na forumu?
--- Kraj citata ---
mislim da se zove Hrvoje ako se nevaram, pricao je da ju prodaje
jprekrit:
--- Citat: Onaj S Foticem - 13 Ožujak, 2011, 11:44:52 ---mislim da se zove Mario ako se nevaram, pricao je da ju prodaje
--- Kraj citata ---
Doktor Dottore zna kak se tip zove! Ja sam zaboravio. Ko bi vas sve mogao popamtiti kak se zovete... :P
Biker686:
bog zna kaj su si one rolerice mislile :laughing9:
Ivan_drifter:
--- Citat: Biker686 - 13 Ožujak, 2011, 11:57:30 ---bog zna kaj su si one rolerice mislile :laughing9:
--- Kraj citata ---
htjele su da ih povezemo da nemoraju se mucit:D......oso mi aku u k**ra* od trubljenja:D hahahah:D .......i blicanja:).....skoro mi motor zakuho ...u centru dubrave sam moro kroz crveno pas mater da vas stignem ....onaj citac brzine kod name mi skinuo 97:)....al sam se vozio ko kreten....i ona nikak....motor mislio da sam popizdil!!......al sam zato ga fino stisnul gore prema kremicu!!.....dok nisam stal radi iveka:)....svi mislili meni riknul pezo al pezo ideeee:)...hahaha
2TDottore:
--- Citat: kilezg - 13 Ožujak, 2011, 12:07:04 ---vlasnik plave sr-ke se zove Hrvoje Žager, nije na forumu. prodaje ju :laughing7:
--- Kraj citata ---
kikica kasnis sa objavom... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju