Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona
marko_AeRoX:
--- Citat: 2TDottore - 12 Ožujak, 2011, 23:08:45 ---nemoram nis komentirat al samo cu rec da uvjek sam ciljo cestu kad sam iso od marka prema doma :)
--- Kraj citata ---
mislim da onaj put kad smo bili pri kleti ti, prekrit, efz, horvat, marko i ja je bilo najkriticnije... e da nam je jos i onda robi bil... i slowrider :laughing7:
2TDottore:
--- Citat: robert - 12 Ožujak, 2011, 23:13:28 ---pa morao sam nešt pojest da mi se smiri želudac, sat vremena prije sam orao asfalt s lunom :laughing9:
--- Kraj citata ---
bolje sa lunom neg sa nosom.... :laughing11:
jprekrit:
--- Citat: robert - 12 Ožujak, 2011, 23:13:28 ---pa morao sam nešt pojest da mi se smiri želudac, sat vremena prije sam orao asfalt s lunom :laughing9:
--- Kraj citata ---
a nisi reko da si zbog maloljetnica orao???
marko_AeRoX:
pa kad je curice gledal... normalno da je oral :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
2TDottore:
--- Citat: marko_AeRoX - 12 Ožujak, 2011, 23:14:08 ---mislim da onaj put kad smo bili pri kleti ti, prekrit, efz, horvat, marko i ja je bilo najkriticnije... e da nam je jos i onda robi bil... i slowrider :laughing7:
--- Kraj citata ---
daaaaaaa ono je bio masakr u svemu....neznam ko je rekel da idemo doma al dobro je rekel jer ja stvarno neznam kak bi inace vozil da se mene slusalo.....hhhhh.....xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju