Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona

<< < (44/73) > >>

JogFromYamaha:
ma daj krepale buju kante ma razletele se buju cim vide da idu u drugu zupaniju
daj metovi su postali sranje
jer ljudi ne dolaze iz glupih razloga

jedno je dok ti masina nejde i nebres al ovo da se bu raspal je prica za malu decu

postali su vecinom ljudi pedercine kukavice i smradovi
kak prosle godine dok sam organiziral meet i jos karte fino s popustom organiziral
za ic pogledat motokros natjecanje, poslije toga karting staza cevapi i jos neznam
vec sta nije bilo
j#bote 30 su bili za i dan prije su 4 bila za
ma nabijem mitove na k**ra*

2TDottore:
stvar je u tome kai 90% ovih koji dodju nisu sigurni u svoje motore i frka ih je ic kak se veli dalje od kvarta i to je najveci problem a voznja po gradu po meni je totalno bzvz al kai se moze ja se prilagodim onome sta odluci vecina i kae tue

--- Citat: Ivan_drifter - 12 Ožujak, 2011, 22:23:24 ---da dotore ti si htio ic to stoji nebi nikom riknulo nis nego su neregani a kaj i ja sam i boli me....veca sansa milion puta da ce nas u centu haltat pogotovo kaj ste se po zadnjaku vozili....i burn i sve..i ja sam i puca mi...al ono ko pickice su neki!!

--- Kraj citata ---

vi ste bar svi imali tablice ja sam bio neregan i bez tablice i jos motor ne glasi na mene pa me ajmo rec boli k**ra* i idem di treba....i naravno da je najveca sansa da nekog murja zaustavi u gradu kad ih ima u centru za popizdit

marko_AeRoX:
glavno da sam ko kurva cekal dole na parkiralistu...  ::)

Ivan_drifter:
iskreno ko je viko da neceju u bistrciu onaj s zelenim nrgom je bio u skupiini i vas onih par tam iza kaj s ustajali vi s bb ste stajali na benziskoj iza mene...ma katastrofa...marko mozda jos ceka :)...

marko isprika od mene...ja sam preodlozio rutu i sve i trebalo je bit samo kaj nije nikako bilo organizirano!!

marko_AeRoX:
ma ja se i malo zajebavam, al bilo bi dobro da kad ste vidli da se nejde da mi posaljete sms il nekaj da znam... sjebal sam svoje doma jer sam trebal nekaj drugo obaviti... nije greda...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju