Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona

<< < (42/73) > >>

2TDottore:

--- Citat: Ivan_drifter - 12 Ožujak, 2011, 22:02:38 ---pogotovo nakon dve pive pada...mislim s motora:)......valjda nije pms ulovil:).....valjda nije crvena :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

za padanje s motora nie joj ni potreban alkohol.....oce to samo od sebe....hhhhh a i bez pmsa grize tak da se cuvaj....xD

robert:
jeste li bar javili marku da ne dolazite u bistricu?

2TDottore:

--- Citat: jprekrit - 12 Ožujak, 2011, 22:05:40 ---Pa niste babe da morate sve znati! Drifter, aj ppošto si ti tam domaći, saznaj mi koje su te cure, ali čim prije!!!

--- Kraj citata ---

da se nisi hvalio nebi nas zanimalo....hahahaa.....imal si priliku sve saznat i nisi ju iskoistio i sad trazis da drugi odrade poso za tebe....to se inace skupo placa....hhhhh....xD

Ivan_drifter:

--- Citat: robert - 12 Ožujak, 2011, 22:09:22 ---jeste li bar javili marku da ne dolazite u bistricu?

--- Kraj citata ---
ma k**ra* su javili sve su sjebali ceko marko i jog gore.....uopce nije fer...ja sam mislio otic al sam iso ivanu pomoc......
dotore sve su cangrizave jbg to im u krvi!!
josip...nejdem ja bas tam cestoo jako rjetko od kad sam gotov s skolom!!..

robert:

--- Citat: Ivan_drifter - 12 Ožujak, 2011, 22:11:39 ---ma k**ra* su javili sve su sjebali ceko marko i jog gore.....uopce nije fer...ja sam mislio otic al sam iso ivanu pomoc......
dotore sve su cangrizave jbg to im u krvi!!
josip...nejdem ja bas tam cestoo jako rjetko od kad sam gotov s skolom!!..

--- Kraj citata ---
:sad1: koja sramota

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju