Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 1 R/T by motoSPIRIT
Ekysha:
--- Citat: B.E.G.A - 09 Ožujak, 2011, 10:35:23 ---a kod nas ko ima Sporta i Yasuni R je car :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
hahahahahahaha
Ovo si kraljevski rekao..a to ti je tako,kod nas svi pokusavaju za sto manje para sfusarit nesto...meni napukne cilindar,ja zelim nabavit novi i vozit se bez da me kopka dal ce se prosut masina,a svi ovi govore stavi stari gore,sta ti moze bit..jbg
SLO ima manje projekata,manje skutera..al zato kad ih rade,naprave ih kako bog zapovjeda....
Meni osobno su najjebeniji narancasto bijeli MC2 i iste takve boje Aerox... :headbang:
gumy:
ovo je po meni više za garažu, jer em su samo slike sastavljenih skutera i djelova na hrpi, em se vjerojatno više nikad neće updateati.
ali dobro
malossi53:
svaka čast dečki ..blago onom ko ima otpad. :wav: :icon_thumright:
Jump33r:
--- Citat: Ekysha - 09 Ožujak, 2011, 21:19:35 ---Meni osobno su najjebeniji narancasto bijeli MC2 i iste takve boje Aerox... :headbang:
--- Kraj citata ---
Također, najmocniji nrg koji san vidija.. :icon_thumright: Aerox-a nisan ubra,moze link od projekta na PP ako imas?...
EDIT: @dino895 - imas projekt na eumoto.net/forum/ , samo sad mene nesto drka , valjda se triba regat(prije nije tribalo) al nisan u stanju nac kako ;D
dino895:
Može link od nrg-a mc2 :confused5:...hwala unapred :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju