Općenito > Propisi

Prijenos skutera

<< < (3/3)

vale_vx:
malo su se stavri promijenile u zadnje vrijeme.
prije je bilo OBAVEZNO prvo napravit kupoprodajni s kupcem, i onda otić u policiju(u kojoj je vozilo regano) s knjižicama i tim ugovorom i odjavit vozilo.
sada je dovoljno da prodavatelj napravi ugovor, i kupac može obavit odjavu i povrat tablica u bilo kojoj PP u RH, nemora više bit ona u kojoj je to vozilo registrirano.

steeef:
s kupoprodajnim moreš rit obrisat ak su papiri još na tebe i ak on popuši kaznu.
ti si ga dužan odjavit i on prijavit na sebe..onda je vozilo prepisano.
to je par minuta posla,a on onda nek se jebe posle,

BilyPiton:

--- Citat: stefek - 10 Ožujak, 2011, 13:22:44 ---s kupoprodajnim moreš rit obrisat ak su papiri još na tebe i ak on popuši kaznu.
ti si ga dužan odjavit i on prijavit na sebe..onda je vozilo prepisano.
to je par minuta posla,a on onda nek se jebe posle,

--- Kraj citata ---
pa čemu se onda radi kupoprodajni ugovor  :angry7:  ja sam u ugovoru napiso da mu ostasvljam registarske pločice znači da od tog datuma akd ej ugovor ovjeren on prezuima reg pločice i duzan je upisat svoje ime u papire pa nisam ja policija da ga mogu terat da prepise papire na sebe itd. ja mislim da sam sa svoje strane sve napravio potpisao i ovjerio ugovor u kojem mu prodajem motor i ostavljam mu tablice  :dontknow:

vanjossi:
kad se ide odjavit tabela, pita te dal hoces da se zadrzi ili ih hoces ponistit, naravno glupo ih je ponistit ako ste ista zupanija(a rega jos vrijedi), onda se napise u ugovoru da ih prosljeđujes kupcu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju