Općenito > Generalno o skuterima

Dali ste naručivali preko scooter attack-a

<< < (5/7) > >>

Shiltac:

--- Citat: stardust - 18 Prosinac, 2007, 22:41:30 ---a kako si platio tj. cime?..preko kreditne kartice  ili preko paypal-a ili nest drugo?
jel ti potrebna registracija na njihovom sajtu  da bi nest kupio
ili mozesh  kupovat ko gost pa samo ispunis podatke kad treba platit?
jel imash kakvo osiguranje da ce ti to sto posto doc?

--- Kraj citata ---

Poduzećem! Poštar donese doma i ja platim! Nikakva kartica, nikakva registracija! Samo na mail [email protected] napišem adresu i proizvode koje hoću, oni mi odgovore na mail da im potvrdim narudžbu i još me nazovu na mob dal je to 100%.

black-rox:
Scooter kit ista stvar ko scooter atack  :headbang:

Shiltac:
danas sam dobio stvari koje sam naručio, i zajebali su me!!! To su sve kreteni!! Naručio sam neke styling stvari za svoj skut, nije došlo pola stvari a oni su meni naplatili kao da je došlo sve! i ja njih zovem i kažu mi da oni nemaju ništa sa tim!!!! Od group baya ništa! neću da više ništa naručivat preko njih jer baš i nemam tolko novca da dajem ljudima za stvari koje nisu došle.... sorry!

black-rox:

--- Citat: Zero Cool - 21 Prosinac, 2007, 20:14:27 ---danas sam dobio stvari koje sam naručio, i zajebali su me!!! To su sve kreteni!! Naručio sam neke styling stvari za svoj skut, nije došlo pola stvari a oni su meni naplatili kao da je došlo sve! i ja njih zovem i kažu mi da oni nemaju ništa sa tim!!!! Od group baya ništa! neću da više ništa naručivat preko njih jer baš i nemam tolko novca da dajem ljudima za stvari koje nisu došle.... sorry!

--- Kraj citata ---
Ne kužim meni je jedanput falile neke stvari koje sam naručio,a bile na računu i ja ih platio nazvao ih i rekao čovjek nema problema poslat ćemo vam drugo i poslali drugo tako da ovo prvi put čujem da se nekom dogodilo :dontknow:

Shiltac:

--- Citat: black-rox - 21 Prosinac, 2007, 20:54:48 ---
--- Citat: Zero Cool - 21 Prosinac, 2007, 20:14:27 ---danas sam dobio stvari koje sam naručio, i zajebali su me!!! To su sve kreteni!! Naručio sam neke styling stvari za svoj skut, nije došlo pola stvari a oni su meni naplatili kao da je došlo sve! i ja njih zovem i kažu mi da oni nemaju ništa sa tim!!!! Od group baya ništa! neću da više ništa naručivat preko njih jer baš i nemam tolko novca da dajem ljudima za stvari koje nisu došle.... sorry!

--- Kraj citata ---
Ne kužim meni je jedanput falile neke stvari koje sam naručio,a bile na računu i ja ih platio nazvao ih i rekao čovjek nema problema poslat ćemo vam drugo i poslali drugo tako da ovo prvi put čujem da se nekom dogodilo :dontknow:

--- Kraj citata ---

Probal bum sutra opet nazvat! možda se javi koji drugi čovjek!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju