Općenito > Generalno o skuterima

Dali ste naručivali preko scooter attack-a

<< < (3/7) > >>

Shiltac:

--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2007, 15:18:43 ---ma mislio sam neke sitnarije, nista posebno

ma gluposti neke nista spešl...20-30e max

..jel mi se uopće ispalati na tako nesta sitno?...kad postarina ispadne skoro toliko

--- Kraj citata ---

Meni će poštarina bit 2€!

TheBili:
Ovo je odlicno kad tako mozes sredit samo za 2eura.... ako mi bude trebalo nesto sitnica, javi ako budes opet narucivo... ako ti se a zezat s tim.. ako ne.... oke  :notworthy:

igor.sb:

--- Citat: TheBili - 18 Prosinac, 2007, 15:33:26 ---Ovo je odlicno kad tako mozes sredit samo za 2eura.... ako mi bude trebalo nesto sitnica, javi ako budes opet narucivo... ako ti se a zezat s tim.. ako ne.... oke  :notworthy:

--- Kraj citata ---

potpis

ti samo javi pa cemo napravit mali group buy  :icon_thumright:

Mr J:
0 hladan ce nam napraviti group buy kod slovenca...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Hajde Zero kada prodje Nova godina i kada budes radio shopping napravi na forumu topic da radis group buy kod slovenca...

Hvala!  :icon_thumright:

Shiltac:

--- Citat: Mr J - 18 Prosinac, 2007, 16:32:13 ---0 hladan ce nam napraviti group buy kod slovenca...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Hajde Zero kada prodje Nova godina i kada budes radio shopping napravi na forumu topic da radis group buy kod slovenca...

Hvala!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

OK!! Nema problema! Tako sam i mislio poslije nove... Samo kaj mi ne naručite svi skupa za 2000€ jer tolko nemam! hehe!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju