Tehnički kutak > Tuning skutera

Help mc2 karb?krajnja brzina?

<< < (2/5) > >>

Jump33r:
Nemoze tebi niko pomoc..  ;D
Ovi 17.5 karb nemoj stavljat,bacanje para.. :icon_thumright:
Centralni feder vrati serijski,stavi zute federe na kvacilo i malo teze kuglice u variomat(btw koje su ti sad) i tribala bi ti se malo popravit kranja.. al ne ocekuj puno jer 80-85 km/h je realna brzina..

vanjossi:
realna ako satovi ne lazu a sumnjam da ne lazu

Jump33r:
Naravno da lazu, mislin po GPS-u.

danc00:

--- Citat: Energy-Bj - 06 Ožujak, 2011, 13:46:43 ---E ovako skut je serijala i na njemu je 12 Weber karb
Dali bi bilo uopce potrebe da stavim dell 17.5 ??? dali bi se šta desilo ??performanse??garant jedino potrošnja

i još jedno pitanje
 čist sam zadovoljan s ubrzanjem skutera jedino mi je krajnja brzina  malo slaba nekih 80km/h po satu s tim da sam uspravan a imam 90kg i 188cm sam visok
Dali se može to kako popravit da je krajnja malo bolja !

--- Kraj citata ---

Ja bih stavio 17.5 dellorta ! Imaš RR spuh jel tak? Ljepo poštelaš karb, malo ali malo otvoriš airbox te staviš red sponge i dobil budeš na odazivu i malo snage, možda i koji km/h više kod krajnje brzine!

A i taj karb će poslužit kod BASE kita tako da nije bacanje novca nikako, ali velim sa RR-om će se ljepo slagat...

Potrošnja ti neće sigurno porast više od 0.5L ako i tolko, ovisi koju diznu ubaciš, ali na serijali ti ide manja pa će ti potrošnja biti ista ili za deci viša!

ivanm:
koji variomat imaš i koje role u njemu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju