Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner by Ekysha
Ekysha:
--- Citat: vanjossi - 08 Travanj, 2011, 20:52:33 ---ja bih vozio na ovo kako ti kazes puknutom, to se sve riješi biaxom i jos k tome ima 500 km, al tvoj skuter tvoja odluka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Prijatelju, mozda to nije ni toliko napuklo, al ne zelm riskirat, sta ako mi ode klipnjaca,radilica...ili nesto, dosta zivaca sam izgubio sa tuningom...
Ici cu na varijantu ovog "novog" cilindar...odradit makar ljeto, pa tamo na zimu (ili kad vec zariba) tokarim ga i puknem Vertex klip i to je to ;)
walkay:
Samo ti ocisti taj cilindar i bit ce sve ok! Ja amortizer nebi stavljao dok pusta, probaj rastaviti pa srediti da ti ne slini sa strane. :icon_thumright:
Ekysha:
--- Citat: walkay - 08 Travanj, 2011, 21:45:57 ---Samo ti ocisti taj cilindar i bit ce sve ok! Ja amortizer nebi stavljao dok pusta, probaj rastaviti pa srediti da ti ne slini sa strane. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sutra ujutro sam slobodan, pa cu ga malo "obradit" iznutra...bit ce to rekli bi forumasi "ko sisa" XD...
A gle ja amortizer ne diram, clan foruma ga je prodavao za ne premalu cijenu i rekao je da je ispravan,necu ja na svoj trosak reparirat amort :sad3:
Samo da malo potrazim po forumu ko je taj lik jer ga je davno prodao,a nemogu se sjetit...sjecam se samo nekog SR-a u avataru :///
Morat cu bacit oko na clanove jednu vecer...
Ekysha:
Iako sam maloprije otvorio novu temu u kupovini (http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,49591.msg714641.html#msg714641) molim sve vas koji citaju ovaj projekt da jave ako imaju neku ramu za Runnera...
Jer se desio veliki nesporazum sa jednim clanom cekao sam ga pola mjeseca, bio je prakticki zicer i sve 5 i na kraju mi kaze da nezna na koji nacin da ju posalje...a posto moram slozit skuter do 01.05 treba mi hitno pa vas ovi putem molim da mi javite na PM ako znate nekog:
Rama stari Runner, od 98 do 03god, ravna (najbitnije) i naravno uredne papire! :angel12:
vanjossi:
pa nek pozove intereuropu
samo ju je potrebno zavezat za paletu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju