Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner by Ekysha
vanjossi:
pa za druge teme moras znat da su ovdje neki postali forumski prijatelji ili su i izvan njega prijatelji pa si oni međusobno pišu više nego što netko nepozant piše :icon_thumright:
nista te ne kosta probavanje kako funkcionira bolje
Ekysha:
--- Citat: vanjossi - 11 Ožujak, 2011, 21:10:07 ---pa za druge teme moras znat da su ovdje neki postali forumski prijatelji ili su i izvan njega prijatelji pa si oni međusobno pišu više nego što netko nepozant piše :icon_thumright:
nista te ne kosta probavanje kako funkcionira bolje
--- Kraj citata ---
Ima i toga, ma ovu temu sam otvorio ponajvise jer imam cesto neka pitanja,a stvarno mi je glupo na tjedan otvarat po 5tema u Tehnickim pitanjima, al izgleda da je to bilo ucinkovitije...
Npr. ovdje nisam dan danas dobio odgovore koje ulje u prijenos,koji antifriz,koje pakne i koje gume da stavim?
Isto tako pitao sam u vezi auspuha dal ga mogu sa necime poravnat? (Doduse to je tek veceras otvoreno)
A u vezi Boost Bottle-a,probat cu obje opcije,mada mislim da ce ova bez odusaka reagirat bolje...
Anyway,hvala ;)
cameosb:
najbolje potrazi na netu za spajanje boost-a
a sto se tice odgovaranja, postalo je jadno, al doslovno
sjecam se prije godinu i pol dvije, svi su pisali, sad stavis post, i vidis 100 ljudi otvorilo a nitko ne napise nista
Ekysha:
--- Citat: cameosb - 11 Ožujak, 2011, 21:34:02 ---najbolje potrazi na netu za spajanje boost-a
a sto se tice odgovaranja, postalo je jadno, al doslovno
sjecam se prije godinu i pol dvije, svi su pisali, sad stavis post, i vidis 100 ljudi otvorilo a nitko ne napise nista
--- Kraj citata ---
Slazem se, vidim da puno njih gleda slike...a i temu bogami,al nece komentirat
A vidio bi da sam nabavio SP 180 masinu kako bi se raspisali :D ehehehe
Samo ti projecti 180 su dosadili svima :/
cameosb:
sve manje onih koji vole kad se zavrti na 10000+
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju