Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner by Ekysha

<< < (5/20) > >>

Kamba:

--- Citat: Ekysha - 06 Ožujak, 2011, 13:02:10 ---Planirao sam kupit polovan cilindar za neku sicu,a dodatno platit tokarenje...jer doma imam klip 47,8 sto je za drugu specijalu...
Ali nisam upucen u cijene tokarenja, koliko kosta tokarenje cilindra?

--- Kraj citata ---
..najmanje 100 kn...max 150..kako gdje...

Ekysha:

--- Citat: Miroslav Kamba - 06 Ožujak, 2011, 13:04:39 ---..najmanje 100 kn...max 150..kako gdje...

--- Kraj citata ---

Eto 20€, plus da cilindar nabavim do 150kn...300kn me dodje eto ti racunica ;)

Kamba:

--- Citat: Ekysha - 06 Ožujak, 2011, 13:12:27 ---Eto 20€, plus da cilindar nabavim do 150kn...300kn me dodje eto ti racunica ;)

--- Kraj citata ---

... :icon_thumright:.....samo naprijed..

Ekysha:
Evo jedan video da cujete zuvk:

I još para slikica dijelova na okupu :) (Tuningu nikad dosta) :)

Ekysha:
Zaboravio sam reci da sam u medjuvremenu kupio za dobru cijenu NRG MC3 2003godiste, koji nije bas u nekom stanju...(lagana prometna)
Kad sam ga vidio,jedino sto me obradovalo na njemu je Mhr Replica,Multivar 2000 i RR ostalo nista pametno :)
Pa evo slike njega, to je trebao biti neki project al sam odustao od njega,jer je puno stvari trebalo zamjenit...i usput da kazem sve sa ovih slika od NRG-a je na prodaju pa koga zanima nek mi se javi na PM ;)

Kad smo vec kod Nrg-a sta mislite, dali bi ova masina uz neku termo grupu upalit bez obzira na dugo stojanje?
Ili bi bilo pametnije zamjenit lezajeve,semeringe i po potrebi radilicu i ostale komponente..??..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju