Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner by Ekysha

<< < (3/20) > >>

Ekysha:

--- Citat: Miroslav Kamba - 06 Ožujak, 2011, 12:33:46 ---...ako ti je stalo do komentara morat češ kupit onu BB mašinu... :dontknow: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hehehh kralj si  :laughing9:
Danas idem kod mehanicara da vidimo u kakvom je stanju taj SP 180 i da se dogovorimo u vezi prodaje...al o tom potom.
Sada sam nasao kupca za ramu (kakva je) a i vidim po trznici jednu 2003god pa planiram prodat ovu kupit onu i sve slozit tamo negdje do 01.05...a do tada cu se pozabavit masinom, jer mi je Malossi Sport pao sa stalaze, i napukao dio taman dan prije slaganja na masinu. (koji sam ja panj)
Evo slike da se smijete malo:

Ovim putem ako ima neko viska Sport za prodat,nek se javi...za eku siću :happy6:

BTW koju rashladnu trebam stavit kada budem sve to slozio i koje ulje u kocnice?
Ulje za masinu koristim Motul Scooter Expert, 55kn 1L prezadovoljan sam...al za ovo ostalo neznam :/

Kamba:
...pa nije jako napukao....pošalji to meni ak češ bacit.... :laughing7:

Drnda:
ovo sto je puklo obradi lijepo biaxom i stavi na masinu, jer nema nikakv utjecaj to. svakako se to pero cesto krati dosta radi usisa  :icon_thumright:

Ekysha:

--- Citat: wonderkid - 06 Ožujak, 2011, 12:23:25 ---Mislim da bi ti se vise isplatilo da ti izravna ramu,inace picikato

--- Kraj citata ---

Poslao sam mail Serdarevicu, cekam odg da vidim koliko kosta...
Ali mislim da mi je isplativije uzet novu ramu,neznam vidjet cu ovih dana :/
Al ovakvog ga necu vozit sigruno ;)

R@kija:
ma to malo sa šmirglom prođi cil dole da bude glatko i teraj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju