Tehnički kutak > Garaža
moj aerox
Kamba:
--- Citat: danc00 - 06 Ožujak, 2011, 11:46:31 ---10km/h može samo sanjat! Samo sa multivarom ak ne dira niš drugo vrlo vjerojatno se krajnja ni nebu mijenjala, ak i bude max za 5km/h...ovisi o remenu itd, multivar popravlja međuubrzanje, rupe i ubrzanje...
--- Kraj citata ---
potpis...
...5-10 km,nema terorije bez spuha jačeg...zajedno sa Multivarom... :icon_thumright:
Drnda:
serijala uz multivar ima skoro istu krajnju, ali poboljsa ubrzanje... a osobno spuh neki bez multivara nebih nikad ni stavljao jer uz multivar osim sto dobijes popeglano ubrzanje cesto dobijes i dosta veci top speed bas zbog tih rupa u okretajima i snazi samog skutera
danc00:
Pa na serijali bez rezo spuha ni nemaš rupa, tak da ni ne znam zakaj bi se stavljal sportski variomat na serijski skut bez auspuha ??? Jer tek kad staviš spuh se jave te rupe zbog viših okretaja i samog otvorenijeg spuha.
cona_rab:
--- Citat: Jump33r - 06 Ožujak, 2011, 00:36:42 ---Bravo. Poliester=staklena vuna , jedno te isto..
--- Kraj citata ---
koliko ja znam staklena vuna služi za termo-izolaciju,a poliseter je totalno drugačiji pojam
danc00:
--- Citat: cona_rab - 06 Ožujak, 2011, 13:51:17 ---koliko ja znam staklena vuna služi za termo-izolaciju,a poliseter je totalno drugačiji pojam
--- Kraj citata ---
Da koristi se, ali ima i drugih primjena samo kaj se ne zove staklena vuna...sve su to slični materijali. Samo da čudno je zvučalo kad je rekel od "staklene vude :icon_thumright: U spuhu se recimo koristi ne ko izolator neg ko apsorbcioni materijal za zvuk, zvuk pretvara trenjem u toplinu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju